Zer_eftelya Çoğul gebeliğiniz doğal yolla mı oluştu, tedavi ile mi? Doğal yolla oluşan çoğul gebelik yaşayan anneler ailenizde, yakınlarınızda başka ikiz,üçüz doğum yapan var mıydı?
Mucizeayla Zer_eftelya doğal yolla oldu. Eşim tarafinda da var benimde anneannem ikiz teki. Genelde anne genlerinden geçiyormuş ikizler
Fatos01 Zer_eftelya benim 3 abinin çocukları ikiz birde ablamın ikizleri var kayınpederim ikiz teki ayriyeten ikiz kardeşleri var yeğenleri var ama bizde tutmadı o kadar istememize rağmen umudumuz da vardı ama olmadı nasip olmayınca olmuyor 😊ikinci kızım 39 haftalık oldu şuan çok isterdim bu ikiz olsun
Kir_papatyasiii Zer_eftelya doğal yolla çift yumurta oğluşlarıma hamileyim babanemden bana geçmiş kız bekliyorduk çünkü babaannemin ikizleri de kızdı amcamın ikizleri de sağlıkla alalım inşallah 🤲💙
Zer_eftelya Fatos01 maşallah aile hep ikiz, sizin ikiz haklarına da girmişler bence 😂 Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin
Raziyee Doğal yolla ikiz oldu ailede çok uzakta akrabalarda varmış ama o dönemin şartlarıyla sadece teki yaşamış geçen sene tek yumurta ikizlerine hamileydim sağlıksız bir gebelik oldu onlar doğmadı bu sene çift yumurta ikizlerine hamileyim bakalım sağlıkla kucağıma alırım inşallah bunları 3 yaşında da oğlum var
Zehratrkc Zer_eftelya dogal yolla tek yumurta ikizlerime hamileyim ne eşimin tarafında nede bende var ilk kez bizim fındıklar dogacak inş
TwinsAndBeren Zer_eftelya doğal yolla oluştu annemin dayısının ikizleri var kayınvalidemin de teyzesinin ve dayısının ikizleri var 😊
gzm_42 Zer_eftelya doğal yolla hamile kaldım tek yumurta ikizleri anne tarafımda var eşimin tarafta hiç yok
Madudodo Zer_eftelya pcos,luyum doğal yolla çift yumurta ikizleri ne hamileyim doğuma son 5 gün sayıyoruz eşimin ailesinde ve benim ailemde ikiz var
Elifttk Zer_eftelya normal yolla çift yumurta ıkızlerımı doğum yaptım anneannem 2 kere ıkız doğum yapmış amcam halam ıkız ve teyzem ve kızlar düşük yapmışlar kısmet banada nasıp oldu