merimiri Kızlar yoğun bi akıntı gelmiş hafif sarı ama sümüksü gibi kahverengi değil kan falan da yok sizce bu nişan mı ? Nişan da illa bir renk olur mu kanla karışık falan olması mı gerekiyor? Kafam karıştı akıntı mı değil mi çözemedim
irem1993 merimiri benımde geldı bi oyle mukus deniliyor enfeksıon ıcın korurmus normalde düşedebilirmiş . Ama eger daha ilk haftalarındaysan bu tamamen rahimin büyümesinden kaynaklı bısey
myangelson merimiri nişan olabilir benim ilk hamileliğimde o şekilde gelmişti erken haftalardaydi ama doğumu engelleyici tedavi görmüştüm
merimiri myangelson cnm normalde de akıntısı olan biriyim ama bu daha bi sümüksü geldi bana o yüzden tam emin değilim açıkçası 🤲🏼🤷🏻♀️ beklemedeyim benim haftam iyi şu an 37+2 geleceği varsa buyursun gelsin beyfendi
myangelson merimiri nişan çok farklı normal akıntıdan baya farklı öyle enfeksiyon akıntısına benzemiyor ben direk demiştim kesin nişan bu diye ki ömrümde nişan görmedim. Enfeksiyon akintisini da biliyorum o da katı kıvamda oluyor ama nişan kadar değil baya katı bir kıvamda ve fazla gelmişti bana 2-3 kere gelmeye devam etti sonra azar azar