Dilekdamla Anneler yardımcı olursanız sevinirim. 5 yaşında kızım var yaklaşık bir hafta 10 gündür büyük tuvaletini tuvalete yapmiyor. Hafif sıvı sekilde sürekli külotuna kaçırıyor. Günde belki 10 defa camasir degistiriyoruz. Ama yok yapmiyor bi türlü. Nasıl bi yol izleyecegimi sasirdim. Tuvalete oturunca yapamıyorum diyo. Sürekli rahatsiz hissediyor. İki gündür ateslendi doktora götürdük probiyotik falan verdi ama yok yapmiyor. Ne yapmalıyım
Mhtpdrmz06 Dilekdamla poposuna baktınız mı acaba yara veya ne bilim kabarıklık vs olmuş olabilir mi sonucta tuvalete oturunca ister istemez açılıyo poposu oda acı yapıyo olabilir. Hani öyle birşey varsa zeytinyag, vazelin tarzı şeylerle yumuşatabilirain iyi gelir
Busra_karsu Dilekdamla ağlıyor diye çocuğu niye doktora götürmüyorsunuz Allah aşkınıza ? Ciddi bir durum olsa ne olacak ? Vicdan azabı cekmeyecekmisiniz? Çocuklara bu kadar istisna gösterirseniz ileride baş edemezsiniz. Sağlık bu tuvaletini yapamıyorsa bir sıkıntı var demektir. Kafanıza göre ilaç alıp kullanmayın. Geçmiş olsun .
Lalar Dilekdamla doktora götürün bence var bir sıkıntısı psikolojik bir sorun var demek ki bagirdak 2.beyin çünkü
Dilekdamla 81Asu çok ağlıyo hastane lafını duyunca. Ben de acaba eczaneden alıp evde ben mi yapsam diye düşündüm ama doktora sormadan da kafama göre yapmaya cekindim açıkçası
Meltem-34 Benim kızımda aynısı. Doktora götürdüm iki kere başıma geldi poposunda çatlat oluşmuştu kaka yapmadığı için. Duphalak diye bir şurup verdi kaka yumuşatıcı ve poposuna fito krem verdi kullandım yapmaya başladı. Çok katı şeyler yemelerinden oluyormuş
Meltem-34 Dilekdamla poposunda yara varsa ona iyi gelir ama çocuğunuz uzun süredir kaka yapmıyormuş lavman şart gibi. İçinde taş gibi olmuştur kakası onu yumuşatıp boşaltmak gerek canı acımasın kuzunun 🌸
Dilekdamla Meltem-34 teşekkür ederim acile gittik lavman yapıldı röntgen falan çektiler rahatladi biraz çocuğum. Rabbim hic bi evlada en ufak hastalık ugratmasin
Dilekdamla Busra_karsu iyi okudunuz mu yazdığımı? Doktora götürdüğümü ve probiyotik vs verdigini soyledim zaten. Ona rağmen işe yaramadı
Sarina98 Ben 2 yıldır bu durumu yaşıyorum, oğlum yapamıyor.lavmanla anca. 2 yaşında. Neler yaptım fayda yok, tedavi vs herşey. Mümkün değil nedenide bilinmiyor
Burcuu0707 Dilekdamla kabızlık sonucu adı hissediyorsa psikolojikman reddediyo olabilir balon şişirme ve zıplamalı oyunlar sindirim için iyi gelecektir karın bölgesine masaj yapın ve mutlaka probiyotik destek almalısınız katı gıdayı seyreltip biraz daha sıvıya yönelmek süreci kolaylaştırır hikayeler anlayın oyunlara dahil edin bunun bi süreç olduğunu tuvalete gidince sonunda çok rahatlıcanı sizinde başınıza geldiğini vesaire yani bu durumu ancak oyunla kolay çözersiniz oyun hamuruyla ve evdeki bebekleriylede kabızlık konusunu kolay anlatabilirsiniz