Hanifee7- Kızlar 33 haftalığım bugün kontrolum vardı doktor bebek daha dönmemiş dedi 3 hafta sonraya randevu verdi hala dönmemiş olursa sezeryan olursun dedi sizinki kaçıncı haftada döndü ?
Mervealya1992 Hanifee7- doktorda sezeryana ne merklıymıs sımdıden bunu dedıyse sezeryancı o :) bu haftalarda bellı olmaz o son anda dönen bıle var
Leylaaa_46 Hanifee7- kızım 15 haftadan beri aynı pozisyonda yüz üstü yatıyor . 28 haftalik olduk aynı . Bazı bebekler değiştirmeye biliyor ama size daha var done bilir
merimiri Hanifee7- döner cnm bol bol yürüyüş yap henüz haftan erken benim ki kontrol esnasında baş yukarı döndü sen düşün 😂😂
zeynosileannis Hanifee7- benim 35 gibi döndü ama annem bana ne anlattı bak doğum yapacağı zaman yanındaki kadın bebek dönmedi diye sezaryen saatini beklerken 40. Haftada bebek bir anda dönmüş kadında farketmiş ameliyat iptal olmuş 😊 yani normal doğuma engel başka bir durum yoksa sonuna kadar bekliyor doktorlar
Retjza Mervealya1992 Kesinlikle. Bebeğim 41+3te doğdu, doktorum sancım olmasa 42. Haftaya kadar bekletecekti. Sancılarım sırasında oğlumun suyu mekonyumlu geldi, buna rağmen kalp atışları takip edilip vajinal doğum yaptım. Yeter ki vajinal doğum yanlısı olsun doktor 👏🏻
Hanifee7- Mervealya1992 aslında burada zorunlu olmadığı sürece yasak sezeryan 3 haftaya kadar döndü döndü dönmezse hastaneye sevk yapıcak
Retjza Benim bebeğim 20li haftalarında dönmüştü, bebek karnınızda olduğu sürece her an dönebilir. Sezaryene bir kılıf bu dönmeme meselesi tamamen. 42. Haftaya kadar müddeti var. Neyin acelesiymiş bu?
Hanifee7- Retjza ilk doğumumu normal yaptım allah izin verirse bunuda öyle istiyorum ama bu doktor aklımı çok karıştırdı
Hanifee7- Mervealya1992 bende öyle yapcam ben normal istiyorum ilk doğumumda normaldi bakalım allah izin verirse
Hanifee7- Mervealya1992 değiştiremiyosun maalesef yurtdışında yaşıyorum bunuda son anda bulduk buranın sağlık sistemi biraz sıkıntılı 😕
kindacute Hanifee7- dönmesi için hareketler mevcut, egzersiz geçmişiniz de varsa denemenizi tavsiye ederim. Doğumunuza sahip çıkın hemen ikna olmayın bence çünkü hep böyle bebek dönmez kilosu fazla vs diye korkutuyorlar anneleri çok kızıyorum.
Sevgikelebegi777 Bebeğin döndüğü hissedilebilir mi acaba 34 haftalık olacağız karnımda kasığımda batmalar mevcut dönüyor mudur acaba ondan olabilir mi