Dynt 4 aylik gebeyim bebegin bobregiinde şişlik görüldü sadce tahmini boberek bagirsakta olabilir dior doktorlar basina gelen oldumu hic bu sureci yasayan varmi beni aydinlatacak biri varmi lütfen yardmci olun
Alone Dynt bilgim yok cnm benimde bebeğin börek arası genişliği fazla dediler ne oluyor onu da bilmiyorum. Çarşamba detaylıya gireceğim işte umarım önemsiz birşeydir ikimizinki de
Gdrleyla Dynt banada ıkı böbreğin de genısleme var dediler 12 haftada başka doktor erken bunu demek ıcın dedı ama canım skşdı ve ıkılı test sonucunda mom dggerı sınırın çok üstünde dedı ama dıgar değeler fena degıl dedı 14 haftalıgım ilerde bellınolur ancak galiba
Dynt Guzelanne56 peki cnm dun perinatoliji bolumune gozuktum bebegin odemi bobereklerinde siskinlik sindirim bozuklugu bagrsak parlaklikligi ense kalingi ve burun kemiginin olmadigini soyledi sizde bunu yasadnz mi
Dynt Gdrleyla bn prf.dr gttm ilerde suyu azalr dedi bnde 17. Haftadym ama hic olumlu birsey soylemiyorlar bana
Alone Dynt anladım canım. Birden fazla anomali saymışsın yukarıda. Büyük ihtimalle amniyosentez yaptırmanı isteyecekler. Ancak zaten suyun sıkıntılı fetal dna yaptırabilirsin. Umarım bebeğin sağlıklıdır