Rosemihra Doğumum nasipse erken gelmezse marta denk geliyor kızlar . Var mı benim gibi olan . Henüz kıyafet veya eşya almayı düşünmüyorum .
Glsm-ktl1 Rosemihra benim doğumumda Mart’a denk geliyor hiç bi şey almıyorum bi yandan da her şey çok pahalı bi yerden başlasam mı diyorum Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin ❤
sumeyra00 Rosemihra benim de şubat sonu mart başı nasıl kıyafet alacağım bilemiyorum yaşadığım şehir mart 15 den sonra ısınıyor hava artık çok kalın şeyler almam diye düşünüyorum ama bilemiyorum
Rosemihra sumeyra00 kuzu sağlıkla karnımızda büyüsünlerde alırız bişeyler . Etrafımda düşük yapan çok oldu etkilendim almıyorum kıyafet
-Minnie 1annis 1annis bende 13+5 teyim 12.haftada cinsiyet tahmini yapıldı kıza benzetti.O yüzden alışveriş için cinsiyetin kesinleşmesini beklicem hem o zamana kadar biraz daha büyür.
Rosemihra 1annis hayır ama doktorum kız tahmin ediyorum dedi . 16. Haftada gel cinsiyet söylerim diye söyledi bakalım . Sen öğrendin mi
Tubau Rosemihra 11+3 Henüz erken cinsiyet belli olunca başlarım yavaştan diye düşünüyorum. Oğlum var eğer erkek olursa alacağım pek bir şey yok zaten. Kız olursa bakacağım inşaallah
Granit Ben 20. Hafta detaylı ultrasonu bekliyorum .cinsiyet netleşsin yavaştan almaya başlayacağım inşallah . Özellikle black Friday indirimleri denk geliyor zaten ,bakalım
Tubau Zeynepgmsbs61 bu hafta kontrolüm var bu hafta 12.hafta olacak. Belli olmaz bu hafta. 15-16. Haftada netleşir
gokyuzu1 Selam kızlar bende 10 haftalığım 😊 Mart 15 e denk geliyor doğumum 2. Hamileliğim bir kızım var 4,5 yaşında 🦋 Cinsiyet belli olduktan sonra alınabilir diye düşünüyorum bende, fakat bez stoğu yapabiliriz sanki çok değerleniyor 🥲
Beyza_12 gokyuzu1 bence bez stoğu yapmayın ben kızım doğduğunda 3 marka değiştirdim ilk molfiks almıştım pişik yaptı sonra Prima denedim pişik yaptı en son sleppy kullandım
Granit Rosemihra ben 20 ye kadar bekleyeceğim çünkü sürekli yanılıyorlar . Biraz daha kesin olsun diye bekliyorum. 😃