Mehmeteren-ve-defneninannesi Kızlar 12. Haftamdayım haftaya cinsiyet için gideceğim. Kız bebekte ne gibi belirtileriniz oldu?
Bigsecret3 Mehmeteren-ve-defneninannesi sabah bulantılarım vardı cildim bozulmuştu ekşi yiyordum normalde de tatlı seven insan değilim
Seyma2424 Mehmeteren-ve-defneninannesi bolca ekşi yedim 4 ay öğürdüm herşeyden tiksindim burnuma kötü koktu 2. Gebeliğimde şimdi 3. Buda kız sadece ekşi yiyorum canım ekşi şeyler istiyor diğer kızım gibi olmadı bu ama diğerinde çok çektim
Bebisimibeklerken3 Mehmeteren-ve-defneninannesi benim kız bebek, bulantılarım oldu onun dışında ekşi tatlı bir şey aşermedim bence kişiye göre değişiyor bu durum
Bebisco Mehmeteren-ve-defneninannesi kız erkek farketmiyor bence bir oğlum var hiç belirtim olmadı sadece son 2 ay deli gibi tatlı yedim şuanda da kız bebeğime hamileyim yine hiç bir belirtim yok
ceren-123 Mehmeteren-ve-defneninannesi bulantılarım oldu ilk zamanlar sürekli yeşil erik yedim 😂 Normalde de tatlı sevmem ama tatlıdan midem aşırı bulanıyordu ,cildim bozulmadı aksine güzelleştirdi 🌸🌸🌸
Miiaa Cildim pütürleşti ve gtatli manyağı ben hiç canim cekmemeye basladi, kornişon turşuya limon sıkıp yiyordum ve kesmiyo beni diye agliyordum. Öyle bir ekşi cekmeye basladi canim genelde bunlar uzerineydi
Semanurr0 Mehmeteren-ve-defneninannesi Dondurma çok yiyordum erik limon tuzlamak vazgeçilmezlerimdi herşeye ağlıyordum hamilelikten herhalde bu 😂 cildim falan hiç bozulmadı aksine daha güzelleşti karnım yuvarlakti ve en önemlisi içimde hep kız olduğunu hissettiren bir duygu vardı 😊 Mehmeteren-ve-defneninannesi
Mehmeteren-ve-defneninannesi Semanurr0 ya bende de sürekli çiğ köfte yeme isteğim var hadi inşallah ya
Melikeshn0 Mehmeteren-ve-defneninannesi aşırı tatlı canım istiyordu kakolu çikolata yani pasta hiç sevmezdim hep kakolu süt içtm çikılatalar hep öyleydi nohut yemeği canım cekmişti bide😃😃😃😃
Kelebegimmm benim ilk cocugum erkek simdi hamileuim kiz.kiz hamileligi erkekden cok cok zor benim icin.ta basindan beri bas donmesi falan ne belirti varsa yasadim.bir tek kusma olayi 2 hamileligimde de ara sira oldu devamli olmadi haftada ayda 1 gibi.32 haftadayim suan nefesi bile zorla aliyorum.
Yagmurbebek Kelebegimmm benimde ayni sizinki gibi. Oglumda hicbir belirtm yoktu cok iyiydm. Kizima hamileym 12 haftaligm bulantim en basndan beri çok.
Leylaaa_46 Mehmeteren-ve-defneninannesi mide bulantısı çok oldu , tatlıdan tiksindim ekşi tuzlu canım istedi, ilk 3 4 ayda yüzümde sivilce oldu , çok halsizlik oldu sürekli uykum vardı uyudum .
zeynosileannis Mehmeteren-ve-defneninannesi ekşi yeme isteği ve bol bulantı erkekte öyle olmuyor çok daha rahat geçiyor şuan 😍
aysegul2812 Mehmeteren-ve-defneninannesi bizde 19. Haftamızdayız ilk 12 hafta sürekli bulantı aşırı duygusallık koku hassasiyeti ekşi yeme istediği aşırı tatlıci bi insandım tatlı yiyememe hatta tiksinme uyku haliii ve sürekli sivilceler bende de böyle etkileri oldu 😀
-incila- Oğlumda bulantım 3. Aydan sonra başlamıştı. Kızımda 5. Haftada başladı. Hala devam onun dışında oğlumda çok tatlı yerdim. Şuan öyle bi isteğim yok. Ama ekşide yemiyorum. Oğlumda aşırı bel ve kasık ağrısı vardı ama kızımda hiç olmadı
Endoplazmik -incila- aynı ben de öyle ama 2.sinin cinsiyetini bilmiyorum oğlumda kasık ağrım coktu hiç bulanmadim gibi bir şey ve istahliydim meyve vs çok yiyordum simdi aşırı iştahsızlık var biraz da bulanma merak icindeyim