Haticemrahalp Kızlar 21 haftada kanama olur mu ya işteydim lavobaya gittim kan gelmiş sebebi ne olabilir şimdi hastanedeyim
edaozdxx Haticemrahalp canım ayakta fazla durmaktan, yorgunluktan olabilir tabi. Kanamanın yoğunluğunu takip et. Şu an yakınlarında eczane varsa progestan alıp iç derim. Ve ilk fırsatta doktora görün.
Haticemrahalp Kızlar kalp atişini duydum çok şükür korkulacak birşey yokmuş devami gelmediği için kanamanin sıkıntı yok dedi kese kenarinda kan pirtisida görmedi oğlum çok korkuttu beni ama doktor istirahat verdi bide progestan diye bir ilaç verdi Rabbime şükürler olsun iyiymiş Allah bebişlerimizi korusun
edaozdxx Haticemrahalp yorumu şimdi gördüm kusura bakma 🤦🏻♀️ Progestan keser kanamayı. Geçmiş olsun.
Haticemrahalp edaozdxx şuan yok canim kanama çok şükür işteyken peçeteye geldi biraz korkudan direk hastaneye gittim birşey yokmuş çok şükür
Haticemrahalp edaozdxx doktorum verdi canim kullan dedi 10gün israhat verdi yat sürekli dedi şuan kanamam yok çok şükür ilk aylarda olmamiş ti görünce çok korktum direk doktora gittim