Ftmaa28 Annişler yenidoğan bebislerinize gece yatırırken ne giydiriyosınuz gündüz giydirdiğimiz tulum vs ile yatırsak olur mu gecelik niyetine ayrı bir şey mi almalıyız yoksa🥲🙄
Lalemmm12 Ftmaa28 fazla kalın giydirme vucutları çok narin ciltleri hemen islik oluyor ben bilmiyordum sabah kalktım bacağında hep islik sıcaktan olmuş halbuki içerisi soğuktu ondan sonra hep beyaz zıbın ince altlık
Berfinkorkutt Ftmaa28 oğlum 2.5 aylık ve ilk günden itibaren sadece zıbın ve çorap giydirdim kışa doğru da sadece zıbın üzerine tulum giydireceğim
Enfal_06 Ftmaa28 1 yaşından sonra kullanılanlarda var yenidoğan döneminde kullanılanlar da var canım ben e bebekten aldım
Ftmaa28 Gecelik tarzı bir şey yok çünkü yenıdogana alt üst takım mı daha rahat olur yenıdogan için hep tulum aldım alt üst takım çok almaıdm onlarla yatırsam zor olur mu😞
Ftmaa28 Lalemmm12 tulumdan ziyade alt ustler daha rahat olur sanırım gece bez değiştirmek için vs alt üst bulamadım çok hep tulum var genelde yeni doğan için nasıl bir şey almam lazım
Lalemmm12 Ftmaa28 canım ben dışarı çıkmak için ona tulumlar vs aldım ama evde hep inan zıbınla baktım çok üşüyor ince altlıklar aldım penye
Caglab Ftmaa28 ben gündüz me giydiriyorsam o şekilde giydirip müslin ile kundak yapıyordum. Ama tabi Ekim ayında.