Manolya-27 Kızlar 36+1 haftaligiz şuan, bebis en son baş aşağı pozisyonda idi ama kanal a girmiş falan demedi doktor 37+1 de çatı muayenesi yapılacak. Sizce şimdiden hurma ahududu çayı vs başlamalı miyim ? Yoksa haftaya mı baslamam mantıklı..🙈
Rabia_36 Manolya-27 bende 37+1 36 haftadan günde üç tane olmak şartıyla hurma yemeye başladım arada yürüyüş yapıyorum ev içinde sürekli haraket halindeyim inşallah hayırlı sağlıklı dogumlarimiz olur heyecan dorukta 😅
Semihaoyku Manolya-27 haftamiz ayni bizimde baş geliş gecenki kontrolde kanala girdiğini söyledi ama erken doğum riski yok rahim agzi kapalı dedi bende günde 3 4 hurma yiyorum perine masajı soyedim 37 den sonra yap dedi aksak yürüyüşü yapıyorum dışarda çatı muayenesi hakkında bişey demedi yada bu sefer gittiğimde söyler bilmyorum
esdemiralay Manolya-27 34. Haftaya kadar erken doğum riskiyle geldim . 34 ten sonra da yukarı çıkmaya başladı . Servikal uzunluk 2.1 kere kadar düşmüştü . 35+6 da gittim 3.6 olmuş. Bütün hamileliğim boyunca yattım şimdi de ne yapsam da inse diye düşünüyorum.36+1 deyiz 😂
Manolya-27 Rabia_36 amin inşallah hayırlısı ile en kolay şekilde normal şekilde doğurmaya nasip etsin bizlere 😂🥰 yani 36. Haftada başladın değil mi sende canım 🙈 başlayayım mı bende
Rabia_36 Manolya-27 aminnn hayırlı normal doğumlar😍evet son günlerine yakın yedim heralde yani36+4 falan şimdide yiyorum birkaç gönderi de bu haftalarda başlayan birçok kişi gördüm senin tercihin tabiki zaten iki üç tane ile hemen gelmiyolar neler neler yapan var bakalım bizimkiler nasıl olacak😅
Manolya-27 Rabia_36 bizimkilerin gelmek isteyesi tutar bi kaç hurma ile diye de çekindim bi danışayım dedim o yüzden 😂😂
Rabia_36 Manolya-27 evet bende öyle düşünüyordum da anca gelirler gibi😅yinede sizin kafanız nasıl rahat ederse o vakit başlayın iki üç tane ile 🥰🌹
Manolya-27 Semihaoyku ay bende yarından başlayayım aksak yürüyüşe falan ☺️🙈 sağlıkla kavuşalım inşallah 🥰🤲🏻
Manolya-27 br2023 valla nedense hep 40 haftayı doldurmayacak 38 gibi gelecek diye hissiyat var içimde o yüzden yine de başlamak en doğrusu gelmese bile faydası olmuş olur mutlaka 😂🙈🥰
Manolya-27 br2023 hadi yaa 😂 sizin prenses nazli mi çıktı acaba 🥰 sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil ya 🤲🏻
Manolya-27 esdemiralay ahahah 😂 herseyin vakti belli aslında ama ne bileyim insan hem bir an önce kavuşmak istiyor hem sağlıklı olsun kilosu iyi olsun diyor (sıcaklarda bunaltıyor) ay ne bileyim yaaa sağlıkla kavuşalım inşallah 🥰🤲🏻 ben başlayayım yarından aksak yürüyüş hurma ananas ahududu çayı falan sizde yapın bunları faydası olur mutlaka birinin 🙈☺️
esdemiralay Manolya-27 ben de 37 de başlayacağım artık çok da beklemek istemiyorum yaa . Dediğin gibi sıcaklar çok bunaltıcı oluyor. Bir de Antalyadayım ve nemden duramıyorum. Klimanın altında yaşıyorum resmen 😂 Ben de korunmasız ilişki hurma ahududu çayı denemeye başlıycam pazartesi günü 🤗❤️
Manolya-27 esdemiralay ooo sizin orası daha zor bayramda eşimin ailesi mersinde diye oradaydık aman allahim iki kat sevap yazılmalı orda yaşayanlara dedim 😂😬