Ftmaa28 Yastık yorgan onerilmiyor diyolar ama takım alıyor herkes yorganıyla beraber ? 2 yasına kadar yastıksız düz mü yatacak bebişler ben hep ince de olsa küçük bebek yastıgı kullanıldıgını gördüm çoğu kişide kullanan var mı küçük yastıklardan
Enfal_06 Ftmaa28 el ele nin uyku setini aldım 1 yaşından sonra kullanılır yatağın içine reflü yatağı koyucam yastık kullanmiycam
Sedadvc Ftmaa28 nevresim takımı aldı annem. Ayrıca yorgan yastık da yaptırdı ama kullanmayacagiz tabi ki. Beşikte dekor amaçlı dursun. İlerde kullanırız belki
huzunluponcik Ftmaa28 ilk cocugumda 9 aya kadar yastık kullanmadım bunda da öyle yapacağım yorgan neden kullanmayın diyorlar anlamadım soğuk oluyor mecbur kullanılır ben takım kendim diktirdim yastık kılıfı da yaptırdım büyük boy olurda ayağımda sallarsam filan diye
zeynosileannis Ftmaa28 sadece çarşaf aldım 2 yaşına girince yastık kullanmaya başladık yani aslında gerek yok takıma ilerde alınabilir
Nzlelms huzunluponcik uyku esnasında yuzunu yorgan, ,battaniye kapatırsa bebek havasiz kalip bogulabilir. Uyku güvenliği hakkında bilgi edilirsiniz iyi olur. Uyku Tulumu kullanmak en dogrusu
Ftmaa28 zeynosileannis yorgan kulllanmaya ne zaman başladınız ? Yorgana geçene kadar neyle orttunuz bi de büyüyo lar ya bebek battaniyeleri yeterli oluyor mu ebat olarak
Sumisali_ Ftmaa28 kayınvalidem takım olarak yaptırmıştı.Döşeği yorganı yastığı ve nevresim takımı olarak.Kızım 1 aylık falandı ince yastık kullanmaya başladım tek sorunumuz park beşikte sadece 1 ay yattı 😁 ama kullanıyorum yer yatağında döşeğini nevresimini falan.
gul-vii Ftmaa28 2,5 yasina kadar yastik yorgan kullanmadik. Yastigi 2,5 yasindan beri dösek altina koyuyorum yükseklik icin yorgan yerinede uyku tulumu ayakli olanlardan tercih ediyoruz.
Ftmaa28 gul-vii yorgan kulllanmaya ne zaman başladınız ? Yorgana geçene kadar neyle orttunuz bi de büyüyo lar ya bebek battaniyeleri yeterli oluyor mu ebat olarak
Xxxxci Ftmaa28 yastık almadım sadece çarşaf nevresim aldım ve uyku tulumu. Başka hiç birşey önerilmiyor beşik içinde
Nananan Ftmaa28 ben heves edip almıştım nevresim takımı yastığı süs olarak koyuyordum yada yanına koyuyordum sağlı sollu yatsın dönmesin diye çarşafı da yatağına sermiştim yorgan yüzünü de artık büyüyünce kullanıcam nasipse
BebekHrcn [bilinmeyen] ben iki çocuğa da kullandın üçğncğyede park beşik için uyku seti aldım e bebekten oğlumdan kalma nevresim takımlarıda var
BabyAta Ftmaa28 hiç gerek yok bir çarşaf yeter. Yastık kullanmak zaten yasak düz yatakta rahat rahat yatıyor bebisler. Üzerinde örtüde örtmeyin uyku tulumu yeter. Çünkü örtüyü yüzlerine çekebilmiyorlar. Yorgan zaten aşırı gereksiz
BabyAta Tictack valla bana yetiyor suan bebeğim 4.5 aylık 3 aylık olunca geçirdim ben park yatağa 3 aya kadar reflü yataklı babynestte yatırdım. Şimdi park yataktada çarşafı geçirdim üzüntüne çapraz şekilde Müslin örtü seriyorum onun üzerine bebeği yatırıyorum müslinin bir kenarıyla ayaklarını ve karnını örtüyorum kundak gibi ama sarmıyorum sadece örtünün tamamı altında olsun yüzüne çekmesin uyurken diye bu şekilde örtüyorum böyle oluncada çarşaf hep kirlenmiyor.