minik_kurabiyeee ilkgozagrim__ ya gerçekten sinirlerim bozuluyor artık dünden kanamam bitti tamam mı hiç bir şey gelmemişti eşimle ilişki yaşadık bir gittim ki yine lekelenme olmuş
minik_kurabiyeee br2023 kız bak şimdi dünden kanama bitti eşimle ilişkiye girdik yine kanama başladı yaa sinirlerim bozuldu artık gerçekten Bebişim iyi çok şükür
br2023 minik_kurabiyeee Bir doktora görün pazartesi Spiral herkese uymuyor bazı kişiler spiralle hamile bile kalıyor 😂 Doktor ne onerirse bu sefer onu denersn artk. Eşin korunmayı kabul eder mi?
merve_89 Spiral yaramamış size cikarttirip hormonlu sipral taktırın hormonlu varsa diğerinden taktırın yada başka marka
tinkerbell18 minik_kurabiyeee git mutlaka normal değil o spiralden çok kanamam oldu 2-3 ay idare etmeye çalıştım vücudum kabul etmemiş sonrasında kansızlık başladı
minik_kurabiyeee tinkerbell18 yaa anladım kidste falan sordum normal dediler ama bu kadad uzun süren kanama normal gelmedi açıkçası
minik_kurabiyeee ilkgozagrim__ bu şekilde kanama olursa nasıl memnun kalayım? Her ayın 17 18 günü kanama olursa nasıl en güzel korunma yöntemi olsun benim için
Birbebekk minik_kurabiyeee öncesinde tahlil felan isteniyor mu ben direk randevu aldım ama bilemedim 🤔birde spiral eczaneden siz mi aldınız hastane veriyor mu yoksa
minik_kurabiyeee Birbebekk yok vermedim ama adetsiz gittiğinde tahlil veriyorsun ben adetsiz gittiğim halde almadı kan çünkü gitmeden önce adet olmuştum yok kendileri takıyor götürmene gerek yok
Bebisannneessi minik_kurabiyeee spirla taktirali tam bir hafta oldu, adetimin 3. Günü taktırdım iki gün daha kanamam oldu sonra bitti, sadece çok az geliyor nadiren
minik_kurabiyeee Bebisannneessi ben taktıralı 1 ay oldu 20 gün kanamam devam etti leke şeklinde hep şimdi yine lekeleniyorum