Ashly90 Bugun kontrole gittim 1 cm açılma dışında hiçbirşey yok maalesef ne sancı ne baska bir belirti. Certesi günü tam 41 haftalık olucam dr um suni deneriz dedi. Aniden belirti yokken gelen bebişler var mı moralim gittikçe bozuluyor. Etrafımdaki herkes boşuna suni alıcaksın diyerek iyice korkutuyor ama ben denemek istiyorum yinede .
Makbuss Ashly90 al bendednde okadar ya 3 cm acilmam varms dun dedi doktorm persembe gel atlltan hapla acilma yapalm 3.dogumum hic bilmiorm nsl olck hep kendi sancimla doguma gittim acayip stres yaptiorm ilk dogum gibi Allah yardmvmz olsn sag salim alalm in
Cismmpoyraz48 Ashly90 Neden boşuna olsun cnm onların açılma olmadı die sizin de olacak değil herkesin farklı bende 1.5 cm açıklık ile 41. Haftada suni aldım 3 buçuk saatte dogurdum olumsuzu düşünmeyin
Klntmtrk Ashly90 Herşey normalse neden sezeryan olasın ki sanci ile açılır Allahın izniyle ben suni sancıyla doğum yaptım 4 yıl önce 39 uncu haftada.
Eceatar Ashly90 ya içini karartmak gibi olmasın Pazartesi bende 40 oluyorum doktor bana da aynı şeyi söylüyor . Allah yardımcımız olsun inşallah üzülme hayırlısı neyse o olsun .
Ashly90 Makbuss amiiin canımm inşallah . 3 dogum oldugu için daha kolay olur diye düşünüyorum inşallah
Ashly90 Cismmpoyraz48 ayy inşallah canımm çok istiyorum gerçekten Allah hepimize bir avazda kucağımıza almayı nasip etsin
Cismmpoyraz48 Ashly90 Amin inşallah allahın izni ile olur da geçer bir günde ınsllah sağlıkla gelsinler 🤗
Mrvdllr Ashly90 bu millet denen yaratıklar hep konuşur boşver hiç takma en azından denemedim demezsin canım valla Bend e nr şancı var ne açılma var doktorum direk sezeryan dedi keşke bende denesem suniyi
Ashly90 Mrvdllr evet canım herkes konuşuyor bir şekilde . Sağlıkla gelsinlerde artık sezeryan normal farketmicek canımm
Mrvdllr Ashly90 aynen öyle kuzum sıkma canını milletin ağzı torba değil ki salak salak konuşurlar sen soma odaklan sonunda minnoşun kollarında ☺