Edaduru- Selam kızlar serikte özel hastanede doğum için gidiyordum ama 400 TL birden zaman geldi ve doğum için 30 binken yıl ortasında şuan 38 oldu Aralık’a kadarda artması bekleniyor Antalya da iyi ama fiyatı faiş olmayan hastane önerir misiniz
Semyil Edaduru- canım malesef ki antalyada öyle bir hastane olduğunu sanmıyorum düşük fiyata bulsan bile fiyatının düşük olmasının nedeni ya kalitesi kötüdür yada hizmeti yada doktorları malesef durum bu. Artık özel hastaneler hastane olduğunu unuttu ve ticaret odaklı baktıkları için hepsi fiyatta birbiriyle yarışıyor
Edaduru- Semyil Semyil yok haklısın ama Serik Anadolu hastanesi 1 ayda 2 defa muayene ücretine zam yaptı 1465 TL kesti bugün doğumda 30 du 38 e çıkardı daha da zam geleceğini söylüyor Antalya’nın en iyi hastaneleri o fiyata değil çok üzücü
Slntstn Edaduru- hayır daha 9 haftadayım onu sormadım doğum paketi sordum bitek bide tek doğum ne kadar
Edaduru- Slntstn ben baya araştırdım 22 haftalığım Anadolu’ya gidiyordum ama vitaley e gideceğim hem uygun hemde uzmanlar
Slntstn Edaduru- vitale devlet hastanesi gibi acilde çocuk dr u var diye kızımı oraya götürmüştüm boğazına bile bakmadan salgın var kesin influlienzadır dedi ve ilaç yazdı