Pnarozbulut 18 haftalık hamileyim 3 gecedir ağrıdan uyuyamıyorum sırtım felaket ağrıyor sanki çürümüş gibi dokununca ağlıyorum ne sağa ne sola ne sırt yatamıyorum tutulup kalıyorum göğüs altından sırtıma çıkıyor ağrı sıcak su yapıyorum o bile fayda etmiyor artık ağrıya dayanamıyorum oturup kalkamıyorum nasıl bir ağrıdır bu neden oluyor sinirden kafayı yicem 😞
Haticecinar Pnarozbulut malesef benimde oyle ve evdeyim devamli. Geceleri bel agrisindan uyaniyorum resmen gece 4 den beri ayaktayım mesela uyandimmi da uyuyamiyorum tekrar zor bir durum napıcaz bilmiyorum🤔
Kaya1902 Pnarozbulut bende 23. Haftadayım aynen anlattığınız gibi ne yana dönsem belim kopuyor sanki uyku da Yok keyfim de Yok 😬🙄
SevcanKumluca Günaydın güzell anneler 🌸 bende 11+1 günlük hamileyim , dün geceden beri sağ kasığımda gerilme var bi sorun varmıdır sizce 😞
SevcanKumluca Pnarozbulut çok teşekkür ederim canım doktorumla görüştük bugün dayanamadım aradım😊 ilk gebeliğim olduğu için tecrübesiz ve haliyle heyecanlıyım 🙂
Aysgl1119 Canım cok yoruldugumda cok is yaptigimda aynısı bende de oluyor. Sürekli beline destek olacak yastikla falan oturmaya calış birde sicak tut kendini. Zamanla bedenin alistikca bu kadar cok hissetmezsin umarım
Deniz0103 Benimde 2 gündür sol kalça kısmım dehşet ağrıyordu.. yürümekte zorluk çekiyordum. Dün zorladım kendimi biraz fazla hareket ettim. Bugün daha iyi bacağım.