Hayelllerhayatttlar Kızlar hem muaneyi hemde dogumu karşılayan sigorta var mı bildiğiniz paylaşırsanız sevinirim
Minejjan saaahane merhabalar 🌺 doğum teminatınız ne kadar acaba şirketin belirlediği karşılama miktarı?
seyma0661 Hayelllerhayatttlar merhaba ben araştırmıştım ancak hamileyseniz sigorta yapmıyolar yani doğumu karşılamıyor. Eğer hamile değilseniz ve gebelik planlıyorsanız anca öyle sigorta paketi öneriyorlar.
saaahane Hayelllerhayatttlar fiyat konusunda tam bilgi onlar verir ama ben 4 senedir doğum paketli yapıyorum indriimli falan oluyo diyorlar birde ben beklemeli yaptırmıştım beklemesiz olanıda var fiyat değişiyor ama bu sene benim 18 bin tl ye denk geldi eylülde doğumum var mesela bir seneyi geçtiği için doğumu karşılıyor beklemeli yaptırdığım halde 4 senelik sigortam olduğu için aksi halde yapsalarda gebe kalmadan sigorta yaptırmanı istiyorlar yada beklemesiz doğum paketli paket satıyolar dediğim gibi oda fiyat olarak değişiyormuş yüksek oluyomuş hangi şehirdesin sen özel hastanelerin doğum paketini satın almayı hiç düşündün mü mesela onlarda kontrolleri falan karşılıyor diye biliyorum
Ebrulis Hamilelikten önce yapılması gereken bişeymiş. Gebelikte özel sağlık olmuyor ama sompo bi ihtimal yapıyo oda garanti vermiyormuş bide fiyat olarak biraz ucukmus diye arastırmıstım istersen sende sompoyla bi görüş.
Merve-metin Hayelllerhayatttlar yani şuan hamileyseniz şuanki sigortalar karşılamıyor canım ben mayısın 31inde yaptırdım Anadolu sigortadan 6 ay bekleme süresi vardı ve yaklaşık 35 bin gibi ücret ödedim ama ben o ay hamile olduğumu öğrendim ve direk muayene red verdi sigorta yaptırmaktansa hastanelerde doğum paketleri var onları araştırmanı öneririm doğumu ve muayeneleri karşılayan paketler o şekilde bi işlem yaptırman daha mantıklı olacaktır