Gizemkrmn Aleynadd öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz kavuşmussunuz 💐 bende cumartesi olacağım sezeryan spinal olarak cok korktu oluyor içimde sizin nasıl gecti bisey hissettiniz mi sonda takılı kalıyormu yoksa alıyorlar mı dogumdan hemen sonra
Canlarrr Aleynadd devlette mı oldu özelde mı ? Kaç haftalık oldu ? Genel mı uyudunuz yarım mı? Ben çok korkuyorum ikinci sezeyan olcam. Hayırlı olsun sağlıkla büyütün ❤️
GlyEylul Aleynadd hayırlı uğurlu olsun 😊Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🍀🧿🙏🏻 nasılsın iyi misin toparlanabildin mi 😊
Tutaste_ Aleynadd agrınız varmı kendi başınıza bebeği kaldırabılıyomusunuz ne zaman yürüdünüz birdeee sütünüz geldimi
Aleynadd Gizemkrmn hiç Doğumla alakalı hiç bir korkunuz olmasın çünkü iğne hiçte acıtmıyor kan alırken daha çok ağrıyor emin olun uyuşukluk geçince ayağa kalkacağınız zaman sonda çıkıyor hiçte bir acı olmuyor♥️
Aleynadd Tutaste_ ağrım var ağrı kesici etkisi geçince kendim kaldıramıyorum hala maalesef destek almam kazım sutümmcok gelmedi
Tutaste_ Aleynadd inşallah toparlanırsınız hemen :) Allah sağlıklı uzun ömürler versin size ve bebişinize . ağrınızı neye benzetırsınız migreni daha fazla mesela yada 20 llik dış ağrısı
Aleynadd Tutaste_ amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim hiç şiddetli regl acısı çektiniz mi bilmiyorum ama 20 lik diş acısı gibi
Tutaste_ Aleynadd regli ağrısı hiç çekmedim :D hamile olduğumu öğrenmeden çok çektim ama . okadarsa sıkıntı yok dış ağrısını üç sene çektim :D