nazliezg Ben bi kez gittim hastaneye hiç ısınamadım yoğun bakım ünitesi vs yok.Didem hanıma gittim çoğu kişi beğeniyor ama ben memnun kalamadım
BraYetimolu Ben dalga bey e gidiyorum 9 aydır ,çok çok memnunum,ayrıca yarın doğumum olacak yenidoğan yoğun bakım ünitesini özellikle sordum var dediler ,siz emin misiniz olmadığına
Lee BraYetimolu özellikle sordunmu canım normal doğum napacağım acaba doktor mu giriyor doğuma belki mesai dışı gelecek bebek geliyormu doktor
nazliezg Lee ilk test yapıp öğrendiğimde ataköy hastanesine gittim.5haftalıktı kese oluşmuş vs dedi.ertesi hafta kalp atışı için çağırdı gittim.10gün sonra tahlil için çağırdı.3kez gittm ataköye.didem hanım eve daha yakın diye sonra ona geçtim.hastneye çok gitmişsin yurtdışında toplamda 3kez gidiliyo diyip durdu.sonuçta ilk gebeliğim ve doktr çağırdkça gidiyoruz.bi daha ne zaman geliyim dedim.bişey olursa gel dedi.o yüzden ısınamadım bidaha gitmedim
BraYetimolu Lee canım benim zorunlu sezeryanla 3000tl dediler, doktor mesai saati dışında geliyor ama 600 lira farkla, benim sezeryan olacağı için mesai saati içinde olmuş olacak Allah'ın izniyle
Lee BraYetimolu teşekkür ederim canım benim tamamlayıcı sağlık sigortam var bakalım ne kadarını karşılıyacak 🤗
zeynepmn nazliezg kadın doğru söylemiş sırf bu söylemini yazmanızdan doktora ısındım. özel hastaneler para tuzağı hiçbirşey yok ama sen yine şunu yaptır yok bunu yaptır bende bunu dedikleri için hep doktor degistirdim. illaki gel burada yaptır diyorlar
Yenihamile11 elifagace Aslında Dalga beyden herkes memnun ve bende memnunum Sadece hastane tecrübesi olanlardan bilgi almak istiyorum hic yazan yok
elifagace Lee kaç haftalıksın sen ben 23 haftalığım daha erken diye acele etmiyorum ama 30 hafta olmadan başka bi hastaneye geçiş yapıcam inşallahh
Lee elifagace daha 11+1 haftalığım canım hamile kalmadan önce kontrol içinde Didem hanıma gidiyordum 2 ay falan
elifagace Lee didem hanımdan yana sıkıntı yok ama hastane kalitesini ben pek beğenmedim yorumlarda da hep steril olmasıyla alakalı kötü yorumlar gördüm yoğun bakım üniteleri yetersizmiş odaları küçükmüş vs bende başka hastane bakıyorum şimdilik yandaki medicanada gözüm😏😏
Lee elifagace tatlım benim dediğim gibi tamamlayıcı sağlık sigortam var ve belli hastaneler karşılıyor araştıracağım işte başka hastane varım diye
nazliezg zeynepmn doğru söylüyorda bilgi vermek amacıyla söylemedi azarlar tavrı vardı.sonuçta ilk gebeliğim insanın hamile olduğunu öğrenir öğrenmez doktora gitmesi çok doğal bişey,kanaman olduğunda gitmemek ne kadar doğru?Isınmak kişiden kişiye değişiyo saygı duyarm o da sizin görüşünz☺️
nazliezg zeynepmn bir de şuan medicanaya gidiyorum doktorum mesela test istediği zaman burda yaptırmasanda olur uygun yerde yaptır diyor o yüzden de memnun kaldım