Benimcanimoglum_55 Sezeryan olmaya kadar verdim ama Samsun’da hiç bildiğim doktor yok öneriniz var mı? Hangi hastane hangi doktor?
ayinpariltisi Benimcanimoglum_55 ben medicana gidiyorum doğumuma daha çok var tabi ama 3 kez muayeneye gittim memnun kalmıştım Birsen Bilge
DENIZ_55 Benimcanimoglum_55 devlet dersen benim gittiğim doktorum çok iyi ilgili güzel ben 1 sezeryan oldum geçen sene orda bu sen hamileyim tekrar aynı doktora gidiyorum devlet hastanesi murat hakan aydin harika doktor tavsiye ederim gorusmeni
Mrv00_ Ben doğum hastanesine gittim kontrollerime 36da fakülteye gittim ayşe hocaya doğumuda orda yapıcam Allah izin verirse salı günü yatışım var
Mrv00_ DENIZ_55 evet murat beye gidiyodum bende doğum için fakülteye geçtim güzel ilgileniyo konuşuyo hastasıyla terslemiyo hiç bende memnundum
DENIZ_55 Mrv00_ evet bende memnunum neden ordan gectin fakulteye omu sevk etti sen kendinmi istedin eşimde dedin ben yok dedim çünkü orda bu kadar iyi doktora belki denk gelmem dedim
DENIZ_55 Benimcanimoglum_55 bilmiyorum canım konuşman lazım benim bi kaybım oldu ona muane olurekn o mecburu erken doğum ile sezeryan oldum suan mecburu s2zeryan olacam normal istedim olmaz artık dedi
Mrv00_ DENIZ_55 benimki tüp bebek çikolata kistlerimde var ayşe hoca tüp bebek doktoru ona gittim doğum için onun fikrini almak istedim sezerynmı normalmi önerir diye oda sezeryan dedi iyi bi doktor kendisi oyüzden günümüzü aldık bizde