2633 Kadersss rica ederim umutlandirmak istemem yalnız onu da söyliyim içime doğanı söyledim hani böyle bı yeteneğim yok 🫣 bana da çoğunluk erkek dedi kız oldu mesela😂 sadece USG foton farklı geldi ordan tahmin yürüttüm
Kadersss 2633 benim tahminler %70 erkek %30 kız diyorlar o yüzden umutlanıyorum ama aşırı merak ediyorum 😂
2633 Kadersss ah kıyamam merak hepimizde var 😂 bana da tam net kız diyen yok doktorumuz %80 dedi o yüzden değişeceğini zannetmiyorum gönlüm erkekde yanaydı nasip prenses annesi olmakmiş 🥰
kubra464 Kadersss aynı kaderi paylaşıyoruz artık uykularım kaçtı 3. Gebeliğim bunda diğerleri gibi değil aşırı merak ediyorum .
Kadersss 2633 benimde bir kızım var o yüzden erkek çocuğunuda tatmak isterdim ama önceliğim sağlıklı ve hayırlı evlat olması ben zaten kız hissediyorum eşimin sülalesinın %90 kız çünkü 😂
bogurtlenlirecel Bahariko yanlış anlama ama kız veya erkek olması bu kadar önemli mi cidden? 16 hafta olmadan kesin birsey söylenmiyor bu ısrarınız nedir?
Bahariko bogurtlenlirecel haklısın canım. Çok merak ediyorum cidden. Tabiki fark etmez. Kızımı çok seviyorum , bu da kız olsa çok sevecem ama merak işte..
2633 Kadersss ahaha kız annesi olmak da bı ayrıcalık bence en başta kendimize arkadaş doğuyoruyoruz daha ne olsun tabiki erkek evladı olmayanlar o hissi de merak ediyordum ben gibi sen gibi ama nasip böyle 😂
bogurtlenlirecel Bahariko sağlıkla kucağına al gerisi önemli değil canım ben 1 düşük yaşadım şuan tek isteğim sağlıklı bir evlat cinsiyeti hiç önemli değil
Kadersss 2633 2633 kesinlikle erkekler kaba oluyor kızlar daha narin eşim hep 2 kızım olsun diyordu onun içinde hiç fark etmiyor yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar yarın gideceğim acaba kesin birşey der mi çok merak ediyorum 🙃
Kadersss kubra464 ay bende normalde böyle meraklı değilim ama insanın canından bir parça oldumu herşeyi merak ediyor