Sumruhazal Yorgunanneeem kese at kılı fırcası bunları haftada 2 kere yapmak duş peeling tonık sürmek bırde ısana krem var onu kullanın düzenli bakım yapıldı mı geçer
Angel161023 Yorgunanneeem canım herhangi bir peelingi al birde kese her banyonda yap uçak pisti olur vallahi kolun veya bacağın her nereye yapacaksan ❤️ at kılı fırçası selülite iyi geliyor
1PrensAnnesi___ Yorgunanneeem Epilatör aleti çok kötü batık yapıyor 1 hafta sonra tekrar çıkıyor en güzeli agda.Batıklar içinde duşta at kılı fırçası,ipek kese
Booksandcats Keselemek bir de at kılı fırça çok işe yarıyor çok belirgin olanları da ben sıkarak çıkarıyorum 🥹
aycicek_ Bende bu dertten muzdaribim ya bide bende böyle doşarıdan belli ama çok derinde sıkamıyorum acaba peeling ve at kılı fırçasıyla oda geçer mi
Yorgunanneeem Angel161023 deneyim bakalım bacaklara yapacağım makine çok batık yapıyor bir süre uzatacagim bakalım ondan sonra başka bi yöntemle almaya çalışacam
aycicek_ 1PrensAnnesi___ birde metal başlıklı epilatörler çok daha kötü yapıylr ben seramik başlıklı aldım kırılma yapmıyor ve çok daha yumuşal çekiyor