skrsln Ezgi1019 Ben yedek olanı lcw den aldım indirimli 30 tl idi bir de set alcam düşünebilirsiniz belki 😊
CansuOztomurcuk Ezgi1019 Lohusa sepetinden aldım. Hem gecelik hem pijama takımı fakat geceliği hiç kullanmak nasip olmadı. 🙄 Boşuna almışım.
Ezgi1019 CansuOztomurcuk gecelik benimde alışkın olduğum bi şey değil aslında pijama tercih edicem sanırım ancak biraz daha spor biseyler bakıyorum abiye pek benlik değil
Ellaynagme Lohusa sepeti hem cok asiri pahali hemde cok kokos, daha rahat seyler ariyorum bende amma dogru duzgub emzirme ozellikli pijama yok 🤔
Kzclrm Bende arıyorum bakınıyorum ama bulamadım güzel birde sezeryan olma ihtimalim var elbiseli mi pijamalımı almam lazım ondanda kararsızım yaaa
Englishteacher Ezgi1019 suwenden aldım hepsi spor pijama gecelik sonrasında da kullanacağım gömlekli modellerden aldım şuan yüzde 70 indirim var ama mağazalara bakmanız lazım internette kalmamış ürün
Ezgi1019 Englishteacher aynen internette hiç kalmamış bende gömleklilerden istiyorum insallah bulabilirim
hmmokk Ezgi1019 pentiden aldığım kadife siyah pijama takımını nerdeyse çıkarmıyorum üzerimden bide penye süslü püslü aldığım pijamayı sadece çekimde giydim lohusasepetinden almıştım
Esrabzdmr Ezgi1019 büyük almıştım bugünleri düşünerek . Kizmislardi neden büyük diye ama iyi büyük almışım ☺
Esrabzdmr Ezgi1019 miorre diye bir marka var ordan bakabilirsin satan bulabilirsen. Bikaç arkadaşım ordan almıştı