ebru30 Regle 7 gün var. prodoctor erken gebelik testi kac gün önceden yapılır ? elimde fazladan test var ve merak ediyorum yapsam cıkar mı sizce ?
ipos ebru30 bünyeden bünyeye göre değişir sanırım ama ben bu testi reglim bi gün geçtikten sonra yaptım ona rağmen silikti çizgi 🥲
Elzeminval ebru30 ay benim de 7 gün var eşime getir dedim yarın sabah yaparım diyordum 🥲 beklemek ciddi zor insan çok merak ediyor 😁 ama erken gebelik testinde çıkar ya neden çıkmasın ki
ebru30 ipos yumurtlamanın üstünden en az 10 gün gecmeli diye okudum simdi netten. Benim daha 10 gün bile olmadı. En iyisi beklemek sanırım 🫠
Elzeminval ebru30 evet ya eşim eczacı benim birde 😃 getir babam getir ama yok sadece bir kere test yapacağım inşallah kendimi tutup getirdi eşim pazartesi yapacağım inşallah
ebru30 Dnzm sen böyle diyince direkt saydım yarın tam 21 gün oluyor benimde 😂 of denesem mi ki ya bilemedim olsa cıkar heralde
ebru30 Elzeminval evde suan tam 5 tane prodoctor test var ama benim yapmaya cesaretim yok. tekrar negatif görmekten korkuyorum. reglime de 1 hafta var bilemiyorum o yuzden 🫠
Dnzm ebru30 bosver cnm bekle biraz daha gecen aylarda bende oyle olur sandim hep negatif bugun 4 gun kaldi reglime ama bu sefer gecikmeyi bekliycem