User_e34 Kızlar bugün gündüz saat 2 civarıydı uyuya kalmıştım rüyada test yapmıştım test çift çizgiydi hamileydim sizin de başınıza böyle birşey geldi mi sizce rüyamda görmem bir işaret mi ilk defa böyle birşey gördüm ?????
Ozbi User_e34 valla bende bir kaç gün önce böyle bir rüya gördüm henüz bir gelişme yok bekliyorum. İnşallah doğru çıkar 🙏🏻
1Anneadayiiii User_e34 geçen ay aşılama yaptırmıştım bende tutmadı adet olacağım günden bi gün önce bende rüyamda hamile olduğumu ve hastaneye kalp atışlarını duymaya gittiğimizi görmüştüm ama ertesi gün adet olmuştum inşallah sizinki bi işarettir ve en doğru zamanda alırsınız bebişinizi kucağınıza 🤲🏻❤️
zeynosileannis User_e34 bende gördükten 1 ay sonra Hamile olduğumu gördüm üstelik hiç düşünmezken. İnşallah sizinde öyledir ☺️
Canlarrr User_e34 ben hamile kalmadan bir kaç ay önce eltimi, arkadaşımı hamile olarak gördüm. Onlara sordum hayır yok dediler. Aradan zaman geçti ben hamile kaldım. Şimdi eltimde hamile 😂
bkdusunenanne User_e34 bi ay önce falan kız çocuğum olduğunu isim seçmeye çalıştığımı gördüm bu ay ise yeni hamile olduğumu öğrendim iki gün önce
zmz5857 User_e34 benimki çok saçmaydı ama ben babamı hamile görmüştüm 😂adamı minibüsle doğuma yetiştirmeye çalışıyorum falan çok acayipti. Birkaç gün sonra öğrendim ki benmişim hamile🥲
cansu_dgn User_e34 eğer hamile kalmaya çok odaklandıysanız aklınızda bebek düşüncesi varsa o yüzden görmüşsünüzdür.. Bende çok kez gördüm bebek düşüncem çok yoğun olduğu için ama maalesef 😔
User_e34 cansu_dgn açıkcası geçen aydan ümitliydim ama olmayınca kestim bu ayda olur mu olmaz mı bilmiyorum ama hiç odaklanmadım öğle rüyası olunca açıkçası sevindirdi beni de Gece değil sabah değil uyuya kalıp öyle gördüm bilmiyorum heyecanlandım açıkçası 🥺🥺
Edanur343 User_e34 bende rüyamda görmüştüm 2 hafta öncesinden ve test aldım hamile olduğumu öğrendim🌸
Arzunur14_ User_e34 Bende dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm daha önce istihare namazı kılıp uyumuştum rüyamda test yapıyordum inanmıyordum birdaha yapıyordum o ay hamileydim şimdilik bekliyorum belki bu sefer de gerçek olur 🥰