bengu_10 Softlove canım erkek o zaman 140 altı erkek üstü kız bizimki de 160 atıyordu kıza benziyor şuanlık diğer teorilere de göre bakalım haftaya öğrenicez inaşşal
Softlove bengu_10 ağzından bal damlıyor ama daha çok erken değil mi 6 haftalık kalp atışı düşük olması çok normal sanki ya . Bilmiyorum. Sende haber ver bana belli olunca . Gönlünden geçen olur inşallah. Sağlıkla gelsinler 🙏🥰
bengu_10 Softlove 6 hafta 3 günken 160 dı bizim ☺onun için ama her bebekte tutacak değil gönlünüzdeki olur inşallah hayırlısıyla
Softlove bengu_10 ahh inşallah 🙏🙏🙏 2 aya anca belli olur herhalde yazıcam ama mutlaka Belli olduğunda 🙏💐💐💐Rabbim sağlık versin önce tüm anne ve bebeklere . Sonra kalbimizden geçenleri hayırlı eylesin inşallah aratmadan nasip etsin 🙏💐
Softlove Ebaki evet kız dedi kafa yapısından mı anladın. Tebrik ederim 16 haftada netleşsin haber ederim yine 🙏💐 teşekkürederim💐
Esmasin Ebaki bende yarın çatlatma iğnesi olacağım inşallah tutar. Bir defada kimyasal gebelik geçirdim sence tutsa kızmı erkek mi çok merak ettim Banada bakarmısın acaba ☺️