Merve71 Mrv133 bende öyleyim yani vücut tipi olarak bacaklar çöp gibi göğüsler ve karnım kocaman çirkin duruyor.kiz kalca yapar derler diye seviniyordum olduğu gibi küçücük duruyor 😂😂😂
Mrv133 Merve71 ya valla içimdekileri anlattın benimde kızım olacak inşallah bende öle düşünüyodum ama hüsran 😂
Mrv133 Kubrakuzey evet malesef kötü oluyor resmen gece uyanıyorum karnım nasıl aç oluyor yemeden uyumaya çalışmak zulüm 😂
Sla52 Babybili bana da sonuçlarınızı yazar mısınız ben yaptırdım baya yüksek çıktı insülin kullanıp diyet yapıyorum şimdi acaba kilodan mı kaynaklı merak ediyorum bende çok kilo aldım istemsizce
Hanife_ Zelmas ben de 92 kiloyla hamile kaldım doğumdan sonra inşallah kilo vermeyi düşünüyorum kilolu hamile kalmak çok zormuş hep ilaç iğne hamile miyim hastamı belli değil
Orianna95 celileturk cnm yanlız bizim gibi fazla kilolu anneler olarak sohbet ediyoruz sen zayıfsın şuan keşke senin kilo almış halin kadar zayıf olsam 🤣
Orianna95 celileturk kıyamammm bn 160 boyla 80 kiloyla hamiş kaldım onu napcaz Allahtan biraz verdim ama yinede senin şuanki kilona göre hala epey fazlalığım var 🤣
Songlkaraduman Nasıl başarıyorsunuz kilo almayı ben çok istiyorum kilo almayı 52 kilo idim sadece 53 olabildim