Nesegull Kızlar normal doğumu kolaylaştırmak için neler yaptınız hangi bitki çaylarını içtiniz veya hangi egzersizleri yaptınız ve kaçıncı haftadan sonra yaptınız bilgilerinizi paylaşabilir misiniz 🥰🥰🤰
Beyza2727 Nesegull ben 36 dan beri vajina masajı yapıyorum bebek kolay çıksın dikisim olmasın diye ilk gebeliğim de yaptım oldu şimdi 2.cni gebeliğim yapıyorum bakalım zeytinyağı sürerek masaj yapacaksın özel bölge girişine felan
elif475475 Nesegull ben 30. Haftadan sonra günlük 10bin adım atıyordum. Haftada en az 4 gün kesin yapıyordum. Sonra da akşamları spor aletlerini kullanıyordum.
Nesegull elif475475 şuan 34 haftadayim ve vajinamda ara ara sancı hissettim kramp gibi de denilebilir doguruyormuyum noluyorrr ya
elif475475 Nesegull bebek hareket ettikçe oluyorsa o büyüdüğü için oluyor. Artık asagıya iniyor son haftalarda ondan sık sık tuvalete bile çıkarır şimdi sizi
Nesegull elif475475 evet çok sık tuvalete gidiyorum ve her an tuvalet ihtiyacım var gibi hissediyorum birde hep akıntım oluyor kokusuz bazen beyaz bazen şeffaf normal mi acaba umarım doğumdan sonra gecer
elif475475 Nesegull evet doğum yaklaştıkça akıntı artıyor onun sebebi zaten bebeği enfeksiyondan korumak bir nevi.
Beyza2727 Havvanur42 olmadı bide ebenize düşünmeniz lazım tecrübeli Bir ebeye. Gerekmedikçe kesmiyolar zaten