moos_mom12 Nazo77 inşallah iyi olur sağlıkla Çok üzücü anne olduktan sonra çok daha iyi anladım ve öğrendim ki tüm çocuklar sanki senin evladın hepsini korumak hiçbirine birşey olmasın istiyorsun 🙏
moos_mom12 ygmrtpclr hisler yanıltıyor mu bilmiyorum bende acayip kız hissediyordum başta şimdi erkek gibi geliyor🫠
Anneoluyorumm00 moos_mom12 benimki 38 gün önce doğdu erkek senesiydi arkadaşlarım var Eylül’de ve Ekim’de doğumları onlardda erkek bebek bekliyor
Topraksmom moos_mom12 benim çevremde herkesin kız 🌷😊 bizim de kızımız geliyor 20+3 🐣 , 4 yaşında da oğlum var o sene de etrafımdaki herkesin erkekti 2020 doğumlu 🙃
Minikkalplerinannesi moos_mom12 kesinlikle erkek💙 benim her hamileliğim erkek senesine denk geldi, ağırlıklı olarak 🤭
aaydingulsahhh moos_mom12 ben erkek diye biliyorum çevremde hiç hamile yok ..benim kızım olacağı için sanırım kızı olanlar dikkatimi çekiyor sanırım burada kız yoğunluğu var gibi geliyor . ALGIDA SEÇİCİLİK de olabilir
aliis07 benim bir kızım olucak ama sağdan soldan hep erkek duyuyorum hiç kız diyeni duymadım hatta ben kız diyince şok oluyorlar emin misiniz falan diyerek 😂💝
ikizannesi_61 senos- Benimde çift yumurta ikizi 14.haftamda kesin olarak gördü doktorumuz üstteki kız alttaki erkek♥️💙
Aly321 mahirsmom henüz belli.degil ama nereden bakarsam yol erkeğe cikiyor 😊 kizim 7yasinda buda ins erkek.olur 😊