Bbuusra Yeniyeniden Geçen sene hamileydim 4 akraba kızımız oldu. Bu sene ben hamileyim erkek dedi doktor. Bu sene erkek daha çok. Erkek senesi.
babyUras_ moos_mom12 etrafimdaki herkes kız doğurdu kimin videosunu izlesem onlarda kız 😊 erkeğe burda denk geliyorum 😂
DNZMHMHT moos_mom12 benim ikizlerim vsr daha 16 haftaligiz. Biri tek net olmamakla beraber erkek dedi doktor diğeri göstermedi. Tskip ettigim gibi iki dogum doktoru var dogumsonrasi bebisleri paylaşıyorlar 10 taneden 9 u erkek oluyor🤗
tugbamommm moos_mom12 valla seneyi bilmiyorum ikinci hamileliğim yine erkek yine erkek çevremde hep kız duydum ama benim yine erkek vücut başka cinsiyeti reddediyor resmen 😂😂😂
Aysegll12 moos_mom12 biz kız bebek bekliyoruz 💓💓ve çevremde duyduğum birçok kişi kız bekliyor çok az erkek duydum😊
senos- ikizannesi_61 benimde çift yumurta ikizi oğlum altta 100/100 dedi üstteki bebeğim içinde /90 kız dedi sizde netleşti mi
Momduygus moos_mom12 kesinlikle erkek senesi çevremde hamile çok ve herkesin erkek çocuğa hamile bende dört gözle bekliyorum cinsiyeti
Zduru16 36+1 deyim Kızım olacak , inşallah 2023 ün sonlarında hamile kalanlar hep kız :) Bence kız senesi bu sene
Papatyahanim19 moos_mom12 Ekim Kasım gibi doğacak arkadaşım kız çıktı bend e 6 haftalık gebeyim çok merak ediyorum şansıma ne çıkacak diye bir oğlum var sağlıklı olsun da çok istiyorum kız olmasını ama 💜💜💜😊🤭