Zeynep0709 nisamom_ Insan sabırsız oluyor ah ah bi de tuttuğuna o kadar inanmıştım ki negatif çıktıkça daha yeni idrar da çıkmaz diye kendime söyleyip duruyordum 😊 Hiç modunu düşürme InsaAllah pozitifi görürsün canım ❤
nisamom_ Zeynep0709 amin inşallah canım bende şuan o olumsuzluktayım ama 🥲 negatif gördüm ya pozitif olsa çıkardı diyorum🥹 bazılarının 6. 7. Ci gün çıkıyor ya bnde neden çıkmadı hissi var şuan olmadı tutunamadımı yavrum acaba yoksa erkenmi
nisamom_ Asya95 hayırlısı olsun canım resmi varmı testinin benim silik te yoktu erken gebelik testimiydi yoksa kaset test mi 🥹 pazar günü yeniden yapacağım inşallah 9. Gün oluyor
Zeynep0709 nisamom_ Hiç modunu düşürme pozitif çıkacak InsaAllah bebegin seninledir. Bende öyle diyenlere kanıp erkenden yapmaya başladım Şimdi 34 haftalık olduk 😊
nisamom_ Asya95 senin bayağı bayağı var canım öyle yapacağım pazar günü yenidenn deneyeceğim sağlıcakla al bebeğini kucağına 🙂🌸
nisamom_ Zeynep0709 Sağlıcakla gelsin bebişin☺️💞 ayy amin inşallah umutsuzum böyşe dedin içimde umut yeşerdi inşallah inşallah dua et bana canım pozitife dönsün
Zeynep0709 nisamom_ InsaAllah sende pozitif yazacaksın buraya Canım.Allah razı olsun canım benim Rabbim isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin 😊