Zeynp08 3 günlük anneyim sezeryanın bu kadar ağrılı acılı olduğunu bilseydim kesinlikle planlı sezeryan istemezdim şuan başım patlıyor diğer acılarımı söylemiyorum bile …
Koalams Zeynp08 benimde 5. Günü dikiş yerim morardı ve ağrıyor başımda ağrıyor gözlerim kararıyor bazen sizin neler oluyor
BADE38 Zeynp08 Geçmiş olsun neden öyle olduki bende sezeryan oldum ama sanki hiç ameliyat olmamişim gibi ilk günden beri aşırı iyi hissediyorum şükür
Elsa57- BADE38 3 günlük taze anneyim asla bensiz uyumuyor 3 gündür uykusuzum şuan bunu yazarken bile göğsümde uyuyor beşiğe koyduğum an çığlık kıyamet off geçer mi bu günler uykusuzluktan ölecem
Zeynp08 Koalams Baş ağrısı, dikiş yerlerimin ağrısı, bel ağrısı, omuz ağrısı bebekle ilgilenemiyorum bile kaç kere serumda takıldı ilaçlarda var ilaçların etkis geçince çok fena oluyorum
H-ckerana BADE38 Bebeklerim ikiz çok zorlanıyorum.Bide oğlum var 5 yasında onunla ilgilenmeye hic fırsatım kalamıyor.Bebeklerden biri meme reddi yapıyor.Tüm günüm emzirmekle geçiyor.Üstüne bide mastit oldum şimdi.Kısacası çoook zooor geçti bu 17 gün bana. Ben bende değilim.
cakebabe Hulo2105 off aynı durumdayım 16 günlük gayet güzel uyuyordu dün gece bir şey oldu hala uyumadı meme de uyuyor koyduğum gibi uyanıyor çok zorrrrr
Hulo2105 cakebabe bugün kontrol vardı gaz ssncıları başladı sanırım aslında gazı çıkıyor ama uyumuyor doktor damla verdi