RavenV Çift yönlü, hafif, sağlam ve yenidoğandan 2-3 yaşa kadar kullanabileceğim bir bebek arabası arıyorum. Marka model önerisi yapar mısınız ? Elele Mido 2 bebek arabasını beğendim aslında kullanan var mıdır kalitesi kullanımı nasıldır?
DENIZ_55 RavenV ben travel sistemi çok beğeniyorum çevremde kullanan çok memnun sadece marka olarak araştırıyorum bende
Berfinkorkutt RavenV merhaba ben Prego urus aldım kullanıyorum hem hafif hemde kolay takılıp çıkarılıyor memnunum
Betus1616 RavenV prego mios kullanıyorum 2 aydır çok memnunum 4 tekerleğinde 360 derece dönüyor olması en büyük avantaj bence
Cems01 Ben de joie tourist aldım, henüz kullanmadım 29 haftalik hamileyim ancak tek elle açılıp kapanıyor ayrıca çok hafif olması hoşuma gitti kapanınca çok yer de kaplamiyor, puset takmak için adaptörü çıkıyor icinden
mickey RavenV Bende bu özelliklere sahip olan Kraft lima modelini almayı düşünüyorum. Hatta artık lima olarak değil Kenya olarak üretiliyormuş. Piyasa da yine de lima modeli mevcut. Sadece ikinci el mi sıfır mı alalım ona karar veremedik. Ama bu hafta halletmemiz lazım artık.
Mrvpkkn Ben kraft kenya almaya gittim ama sonra bagi neo2 travel sistemi gorup onu aldim daha kucuk ve kibar geldi gozume surusu vs de kolay baya begendim sizde bakabilirsiniz
bera777 Ben prego scala aldım. Kibar oluşu,cift yonlu ve tek elle acilip kapanmasi hosuma gitti. Agir ve hantal bir araba değil bakabilirsiniz
aysemmi Prego concorde aldım dediğiniz özellikler mevcut daha kullanmadım sadece travel olduğu için çok hafif bir araba değil ama ağır da sayılmaz
Aysolin Cift yönlü ve hafif diyerek tam aradigim bebek arabasi tarifini yapmissiniz ama gelen yorumlardaki arabalarin cogu 10 kg ve uzeri malesef hatta sizin yazdiginiz bile 10 kiloya yakin :( cybex eezy s twist+2 maxi cosi leona 2 chicco one4ever Bunlar benim simdilik arastirma sonuclarim belki faydali olur🌸
Tutaste_ RavenV rahat hafif bişey atıyorsa elele flight modelini bekle. Arabanız varsa tabi orayı bilemem