Sulemiiyy Elbu banada bakarmısınız İsmim şule ilk gebeliğim kürtajla sonlandırıldı ikinci dünyada 3. Ye hamileyim :)
Beyazmelekkk _Mother_ momandchild Elbu Kızlar bana da bakar mısınız ismim sultan Gebelik bir kızım var . Suankinin cinsiyetini 5 güne öğrenicem inşallah merak ettim lütfen yaparsanız yazar mısınız ne çıkacak kızım vs tutacak mı bakalım
Bergamot Elbu benim ne takvimler, ne hesaplar, ne yumurtlama tarihi, ne yüzük testi, ne karnımın şekli… Hiçbir şey tutmadı 🤭
_Mother_ Elbu bana sende yapsana bir ne çıkacak aynı mı çıkacak acaba merak ettim Hatice kızı Menekşe 3. Gebelik
_Mother_ minisinannesiiiii aaaa ilk defa 3 kız üst üste çıktığını sen söylüyorsun 😅 ve doğru biliyormusun normal de hep kız kız erkek deniliyordu bende de öyle çıkıyor hatta 4. Çocuk çıkmıyor mu 😅😅
Melike1001 minisinannesiiiii bana da yapar mısınız merak ettim ikinci hamileliğim birinci kiqmyasaldı
sevvalak Iraz Sol elinizin üzerine yüzüğü koyun bir ipe yada saç teline bağlıyarak ve niyet edin eğer yüzüğünüz sağa sola ileri geri gidiyorsa erkektir , Ama etrafında dönüyorsa kızdır 🌸 Ben birinci gebeliğimde de yapmıştım erkek çıktı şimdi ikinciye hamileyim ve 17 haftalığız kızım olucak ikincide hep kız çıkıyordu 😍
_Mother_ minisinannesiiiii evet yaaa 4. Çocuk görünmüyor kim yapmışsa 😕 ama benim ilk gebeliğim 18 haftalık iken sonlandı bu 3. Gebelik ama 2. Çocuk nasip olursa şimdi ben bu teste göre çocuk sahibi olamayacağım mı bi daha 😅😅 valla böyle şeylere inanıyorum bide doğumdan sonra korunmasam mı ne yapsam korktum valla 😅😅