minisinannesiiiii Elbu bana da bakar mısın canım çok merak ediyorum ben de ismim serap ikinci hamileliğim bu
Dne122 Elbu benim adım döne 2. Gebeliğim cinsiyet öğrenmedim daha bir kızım var ikinci gebelik banada bakar mısın öğrenince yazarım 😇
Fidan_Aylin22 Bubu_ bu çok dogru bende ilkde kız oluyordu 2cide erkek yanı ilk kızım oldu şimdide erkek diyor doktor
Fidan_Aylin22 Elbu o benim yapa bileceyim bişey diyil kendi karnının uzerinde tutmalısın mesala bir yuzuk nişan yuzuyu ola bilir onu Saç teline geçir karnına 3kere koy kaldır sonra yuzuyu sabit tut yuvarlanırsa kız öne arkaya duz giderse erkek
minisinannesiiiii Elbu Elbu ben baktım sana Elanur ,ilk kız iki erkek . İlk kız olan önce bi erkek gibi bir kere ileri geri yaptı sonra yuvarlandı, ikinci de direkt git gel yaptı yüzüğüm erkek yani
annesio Elbu kızımda tutmuştu. Şimdi 8 haftalığız daha her seferinde ileri geri gidiyor. Hatta bugün eşime bide sen yap bakayım bana dedim 2-3 kez tekrarladı hepsinde de ileri geri gitti bakalım bekliyciiiz göriciiiz😇
Elbu annesio ya benimde kızımda tuttu ama şimdi hamile değilim Allah nasip ederse 2. İstiyoruz 2 . İçi. Yapıyorum erkek cikiyor eşimde yaptı annemde yaptı erkek cikti
annesio Elbu ben hamile değilken hiç yapmadım canım. Hamileyken de özellikle kendi saç telimle kendi yüzüğümle bide karnımın üstünde yaptım ikisini de 🥰
Elbu Fidan_Aylin22 biliyorum canım postu ben açtım herkese yaptım şuan hemen hemen hepsi tuttu diyebilirim ama banada başkasının yapmasını çok isterim