Havva_6165 Elbu ilk defa böyle birşey duydum merak etim açıkçası bana da yapabilir misiniz ismim Havvanur ilk gebelik
babyUras_ Elbu ilk kız cıktı sonra dönmedimi 😂 bende yaptım karnımın üstünde kız çıktı . Elimin üstünde yapınca ilk erkek çıkıyo 2. Yaptığımda kız çıkıyo . Bi oğlum var ama henüz cinsiyeti öğrenmedim . Geçen gün kayınvalideme yaptım elinde ilk erkek ciktı sonra 2 kere kız çıktı 😂 eşim 3 kardeş ilk erkek iki kız kardeşi var 😂
Gamzeli_03 Elbu yani onun da bir etkisi olduğunu sanmıyorum benim doktorumun iki kızı vardı doğum doktorlarının da kesin böyle olursa böyle olur diyemedigi Rabb’im bilir mesela yumurtlama gününe kadar olursa kız yumurtlama günü ve sonrası erkek diyorlar oda yanlış Rabb’im ne nasip ederse o iki oğlum var yumurtlama günü hesabı tutmuş olsaydı kızım olurdu 🙈
myangelson Elbu ilk cocuk erkek çıkıyor o tuttu ikinci kız çıkıyor henüz cinsiyet bilmiyoruz bakalım 😅
kindacute Elbu ben yaptığımda bir kız iki oğlan çıkmıştı 🙈 şimdi ilkine hamileyim daha kızım olacak nasipse devamını görücez artık
madreysubebe Elbu evet 🙏 Çin takvimi, Rus takvimi, kan değişim testi, karın şekli, aşerme şekli falan hepsi kız dedi ama oğlum oluyor😂
madreysubebe Elbu Hayırlısı olsun da oğlan kız hiç önemli değil 🙏❤ bir de benim yüzümde sürekli iltihaplı sivilce çıktı ve her gün biri sönüyor diğeri çıkıyor