Merryy Oğluma anaokulu için suluk alıcam damlatmayan iyi bir şey olsun istiyorum önerileriniz memnun kaldıklarınız var mı
Mery6619 Merryy nasıl bisey istediler okuldan. Mesela bizden cam yada çelik olmasın diye not düşülmüş
yysmnn Merryy uzspace kullanıyoruz biz çok memnunun hiç koku falanda yapmıyor geçen sene almıştık bu senede kullanıcak inşallah ama biraz fiyatı yüksek tabi☺️
Hosgeldiannelik Merryy pipetli uz space, pipetsiz ise tupperware alabilirsiniz. Çelik olarakta baby plus ama yedek pipeti bulunmuyor onun. Çocuk ısırırsa çöp olur
Merryy Mery6619 aa okuldan özel olarak belirtiliyor mu öyle bize daha liste falan verilmedi ama ben şimdiden alayım diyordum
Mery6619 Merryy evet bize liste verdiler not düşmüşler. Mesela ayakkabi olacaksa spor ayakkabı istemişler panduf falan kabul etmiyorlar. Listeyi alınca öyle alın isterseniz
Merryy Hosgeldiannelik teşekkür ederim evet pipetli evdekini ısırdı koparttı bulunmuyor ama şuan yaşı biraz büyük belki ısırıp kopartmaz diye düşünüyorum okula başlayınca