Kubraylvc Cumartesi beta 26 ile öğrendim pazartesi 96 bugün bi muayene olayım dedim ay inşallah bari kese görünsün 🫣
Minnosunannesi49 Kubraylvc haber verin lütfen benimde 5 haftalık pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum acaba kese varmı
Kubraylvc Minnosunannesi49 valla canım aslında zor gibi çünkü pazartesi kan 96 dı ama bi ihtimal belki 😂🫣
Yazmelegi_ Minnosunannesi49 en az 6 veya 7 de gidin çünkü kese görseniz bile kalp atışı icin bir daha gitmeniz gerekiyor
Zzzynepppp Bende 5 haftalık hamileyim 77 le öğrendim 2 gün sonra 254 yükseldi pazartesi inşallah keseyim görürüm
Dugme2 Benim ilk 27 di sonuc 1 hafta sonra tekrar kan verdim 1165 çıktı 5 haftalık kese göründü canım
Ddd4 Dün kan verdim 810 çıktı beta bende bugün gideceğim doktora heyecanlıyım inşallah kese görünür 🙏🏻
Kubraylvc Minnosunannesi49 canım görülmedi benim kan verdim 463 zaten görülmez çok normal dedi rahim güzel kalınlaşmış dedi
Ddd4 Minnosunannesi49 Kubraylvc evet gittim küçücük göründü ama daha çok yeni dedi haftaya yine çağırdı 🙏🏻🧿