amayinedeiyiilerledim Melikeex merhaba toksoplazma ile sağlıklı doğum yaptım şükür 🤲🏼 bilgilendirmek istedim 🤗
Fatmaacylnn amayinedeiyiilerledim darısı inşallah bizlerin başına 💕sizin ki pozitif çıkıp ilaç mı kullanmıştınız acaba
Melikeex amayinedeiyiilerledim çok sevindim çok teşekkür ederim insallah bende sağlıklı bir şekilde kucagima alabilirim bide benimki tek yumurta ikiziymis fakat birinin gelişimi durmuş sadece belden aşağısı gelişmiş akardiyak ikiz diye geciyo haftaya ameliyatla alınacak bı tanesi diğeri de tehlikeye giricek
amayinedeiyiilerledim Fatmaacylnn amin amin 🤲🏼 evet antibiyotik kullandım, enfeksiyon bölümü tarafından takip edildim. Amniyosentez yaptırdım ilaç kullanımı devamlılığı o şekilde kararlaştırıldı
Fatmaacylnn amayinedeiyiilerledim teşekkür ederim 💕bende kullanıyorum antibiyotik ama bende hala var mı yok mu bilemediler
Fatmaacylnn amayinedeiyiilerledim testlerin hepsi yapıldı 6 aylık hamileyim değerlerim hep yüksek geliyor 4 aydan önce geçirmişsin dediler ama 2 ayın boşta kalıyor bebeğe geçti mi geçmedi mi bilmiyoruz dediler bu testi zaten hamileliğimin başından beri yapıyorlardı anlamadım yani
amayinedeiyiilerledim Fatmaacylnn ben rovagyl kullanmıştım. Muadil ilaçlar 👍🏼 inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın 🤲🏼🥰
Fatmaacylnn amayinedeiyiilerledim günaydınn💕 rovagyl ilacını devlet karşılıyor mu yoksa sizde parasıyla mı alıyordunuz?
Mercan0652 Bu toksoplazma her kontrolde yapılıyor mu ya bana sadece ilk hamileliğimi öğrendiğimde yapıldı sonra hiç yapılmadı
amayinedeiyiilerledim Mercan0652 ilk seferde sıkıntı çıkmadıysa bi daha bakılmıyor. Sizin dikkat etmeniz gerek
amayinedeiyiilerledim Melikeex Rabbim evladınızı size bağışlasın 🤲🏼 umarım her şey yolunda gidcektir🫶🏼💐