Zumranranns_ Winner evet ilk gebeliğim ☺️ Allah razı olsun Rabbimde sizin evlatlarınızı size bağışlasın inşallah hayırlısından sağlıklı sıhhatli bir şekilde 🌸☺️
Selenyum Fetal temizdi, down çıkmadı, 17. Kromozomda bi duplikasyon çıktı orası da zeka geriliği yapabileceği söylendi
aseckinm mertuvena ben ikili test için perşembe günü kan verdim sonra zaten üç gün tatil girdi araya yarın ya da salı çıkar sonucu. Fetal dna için ise yarın sabah vereceğim kan. On gün kadar da onu bekleriz. Sizin çıktı mı sonuçlar
Esracvkzmbk Sum16 hayır ikili tarama yaptırdım sadece onda risk görmeyince doktorum diğer testlere gerek duymamıştı
Lenay223 Zumranranns_ ya sen ne güzel bir annesin bunlara rağmen aldırmamışsın evladını insallah eli ayağı düzgün sağlıkla doğar kızın Rabbim şifa versin çok şanslı bebeğin senin gibi bir annesi var♥️ bende bebeğim erken uyandı diye söylene söylene kalktım çok suçlu hissettim kendimi sukretmeyi bilmiyoruz
Eylul41 Zumranranns_ merhaba gebeligi sonlandirmak istedi mi doktor peki bende test verdim supheye girdimde merak ediyorum doktor boyle durumlarda ne diyor
Zumranranns_ Eylul41 evet terminasyon önerdi kabul etmedim zTen her gittiğim doktor nereye gidersen git terminasyon önercek dediler bende kabul etmedim şu an 34+1’im