Burcu-2634 NebahatU benimki 2. Çocuk olduğu için kıyafet derdim olamdı 3 tane hastane çıkışı aldım çantaya başaldım ama sadece yıkama yaptım ütüleme çantayı toplama önümüzde haftalarda yapıcam bi gün verse doktor ona göre hızlanırım ama şuan 32 haftalığız daha vermez heralde genelde devlet hastanesinde ki doktorlar 35. Haftadan sonra veriyormuş gün bakalım az kaldı heycan dorukta hayırlısıyla biran evvel kavuşmayı istiyorum 🙂
MMehtapceylan NebahatU kıyafetler ve geriye kalan eşyalar alındı bi bebek arabası kaldı Temizlik yapmadım çanta hazırlamadım kıyafetler yıkanıp ütülenecek😅😅ayyy geç mi kaldım acabaa
Ecekrk NebahatU kızımın alışverişini bitirdim diyordum tam çanta hazırlamaya başladım baktım hastane için şöyle resim çekilmedik bir set almamışım kendimede pijama vs hiçbirşey almadım şimdi ay başını bekliyorum onlarıda alıp çantayı hazırlıycam sonrada odasını düzenlerim yavaştan
Nesemom13 Fatma3334 bende aynı durumda gibiyim yani eksiğim çok var.iki haftadır taşınmayla uğraşıyorum yeni yeni yerleştim sayılır
Berivanugur Ben sadece Allah nasip etse de bir an önce Eylül bitse gün alsam diye bekliyorum. Zaman durdu geçmek bilmiyor
Nbnbn Nesemom13 sizde mi taşındınız ben de taşındım aynı haftadayız ve bu eve hiç alışamıyorum siz nasılsjnjz
NebahatU Tutaste_ eksik illa çıkıyor çok önemli olmadığı sürece çocuk doğduktan sonra da alınabilecek şeyler için acele etmiyorum açıkçası
NebahatU Burcu-2634 bende bugün tam 32. Haftadayım normal olacak gözüyle bakıyor doktorum inşallah ilerleyen zamanda sorun çıkmazsa e tabi normal olunca da net bir gün yok elimizde bakalım ne zamana gelecek küçük hanım benim ilk gebeliğim
NebahatU Bende de durumlar orta halli çantam falan hazır oda da hazır ufak tefek eksikler kaldı ama en büyük mesele evin genel temizliği daha başlamadım ve gözümde çok büyüyor 🙂
Tutaste_ NebahatU aynen bende eksik olucak illakidr iç çamasırıda onemli hastahanede ondan en sona kendi malzememi bıraktım
NebahatU MMehtapceylan ilk bebek arabası ve ana kucağı aldım o da plansız oldu daha erken diye almıyorduk indirim mesajı gelmişti gidip almıştık 😁 yıkama ütüleme faslı tamam ben çok ağırlaşmadan çıkardım onları aradan ama ev temizliğim kaldı asıl mesele de o bence çünkü sıcaktan kolumu kaldırmak gelmiyor içimden 😁
NebahatU Ecekrk çekim yapmayı düşünmüyorum pijamayı da trenyoldan aldım koyu renk tercih ettim malum ve çok hoşuma gitti kumaşı tahatlığı 🙂
yysmnn NebahatU dün eşyalarını yıkadım yerleştirdim o kadar başka hiçbir şey yapmadım, yatak bebek arabası vs şeyler abisinden kaldı zaten alınacak bişey yok gibi şimdilik,çanta falanda hazırlamadım henüz 31 haftalık olduk bugün
NebahatU yysmnn benim ilk gebelik olduğu için bitmiyor eksik tam bitti diyorum bakıyorum bir şey çıkıyor ki öyle gerekli gereksiz her şeyi alma kafasında da değilim 🙂
MMehtapceylan NebahatU ay evet ya kesinlikle benimde 3 4 gündür öyle çok yorgun hissediyorum kendimi Ya ben biraz anneme güveniyorum galiba oyuzden 😅😅bide sanki erken yapınca beklemek daha zor oluyor 😅🤭bende bütün eşyaları sepete attım favoriledim takip ettim bu ay aldık işte 🥰
Ecekrk NebahatU bende pijamada ucuz birşeyler arıyorum zaten sonra kilo vericem adam akıllı giyebilecek miyim bilmiyorum, çekimde öyle profesyonel değil işte babasıyla benle birkaç anısı olsun istiyorum çok hızlı büyüyorlar elimizde birtek fotoğraflar kalıyor bir gün
Cansu-2600 NebahatU Valla hiç bişey hazirlamadim haftaya doğum iznine ayrılıyorum artık ondan sonra baslicam 😁