Aysegulll_37_annelikk 2princessmother çok şükür hiç öyle bişeyim yok siz şeker yuklemesi yaptırdınız mi
2princessmother Aysegulll_37_annelikk yaptırdım canım şeker çıktı diyet uyguladım yaklaşık3 hafta kadar sonra şuan herşey yolunda normal beslenmeme geri döndüm şükür ☺
Tazeanneeee2121 Bizde bugün 29 olduk dün kontrol vardı 1 kilo 200 gram olmuş baş geliş pozisyonunu almış makat duruyordu bu haftalarda normal mi baş aşağı durması tedirgin etti
2princessmother Tazeanneeee2121 bu haftalarda bebek dönüyor diye biliyorum yani baş aşağı olması normal ☺
guldn123 Tazeanneeee2121 Haftada olması bebeğin olması gereken kiloda demi bende yarın 29 olacam benim geride geliyor
Aysegulll_37_annelikk 2princessmother bende şeker çıktı aynn bende siz gibi diyet uyguladım şekerimi.takip ettim şekerim normal cikiyo doktor şekerini artık olcmene gerek yok ama diyete doğuma kadar devam dedi aşırı tatlı şeyler istiyo canım siz tatlı şeyler yeyip iciyo musunuz
2princessmother guldn123 bol balık ye Kaşar Kabak çekirdeği Fındık badem ceviz Süt Muz Peynir yumurta Bunları gün içinde tüketmeye çalış Mesela gece yatmadan önce bir muz bir bardak süt 3 ceviz 3 fındık 3 badem ye
2princessmother Aysegulll_37_annelikk evet canım tstlı vs yiyebilirsin dedi doktor Ama yine de psikolojik olarak fazla yüklenmemeye çalışıyorum birşey olur korkusu var
Aysegulll_37_annelikk guldn123 ya benim gebelik şekeri çıktı kilosu ondan fazla dedi yani öyle bebek kilo alsin diye farklı şeyler yemedim meyve fln tükettim işte kuruyemis badem fındık muz bunlar kilo aldiriyo diyorlar
Aysegulll_37_annelikk 2princessmother bende korkuyorum bana şekerden dolayı bir hafta önden gidiyor dedi sizin kilosu haftasıyla uyumlumu
Aysegulll_37_annelikk 2princessmother yakın o zmn benim kziimla kilolari ben bu kilo konusunu genetikte olabilir diye düşünüyorum
Gg123 Bende 29+5 şeker çıktı bizde de diyet yapıyorum ondan bi hafta geriden geliyordu kilosu en son 27+5 de gitmiştim 1030 gr oldu demişti şimdi nasıl bilmiyorum 30 haftalık olsun gidicem bakalım
Aysegulll_37_annelikk Gg123 kilosu iyi bence bana da şeker den kilolu oluyor dedi siz şeker çıktı kilosu geriden geliyo diyorsunuz nasıl bişey anlamadım hangi doktora güvenip inanıcaz insanı strese sokuyorlar
2princessmother Aysegulll_37_annelikk şekerden iri bebek olma durumu oluyor aynı zamanda gelişim geriliği de yapıyor canım şeker
Gg123 Aysegulll_37_annelikk ben diyet yaptığım için kilo alımı durmuştu ondan diyet yapmasam iyiydi bebeğin kilosu