Gzd5 Kızlar goguslerim hep çok küçüktü avcumu doldurmazdi 8 aylık hamileyim sadece uclarina doğru büyüdü ustler yine boş etsiz dolmadi Bebek doğunca da böyle mi kalır yoksa şişer dolar mı? Boş yumuşak olması beni korkutuyor süt konusunda :(
Alar-12 Gzd5 yeni doğum yapan biri olarak bende senin gibi düşünüyordum bana diyorlardı hatta sıktığında süt geliyor mu damlıyor mu diye hamileyken ama hiç böyle bişey yaşamamıştım ve korkuyordum süt olmayacak diye. 13 günlük bebeğim var sadece anne sütüyle besliyorum hiç merak etmeyin
Betul-97 Gzd5 Benim 9 ay hiçbir şey olmadı sadece kahverengi yeri büyüdü onun dışında ne yumuşacıktı hiç sütüm bile gelmemişti sonra bir doğum yaptım şükür hemen sütüm de geldi ve dolgunlaştı.
Betulss Gzd5 göğüsün boyutu ile sütün hiçbir alakası yok. Benimde göğüslerim çok az büyür 2 çocuk annesi ve 3.ye hamileyim. Doğumdan sonra ilk aylar süt dolarken göğüsler sertleşir emzirdikçe yumuşar sonraki aylarda göğüs zaten semsert olmaz daha yumuşak kalır. Telaşlanmayın
Gzd5 Alar-12 peki hamileyken nasılsa (son aylarda) doğunca süt oluncada şekli aynı mı kaldı goguslerinizin