babysmomy Kesin hamile olduğumu düşünmüştüm yapar yapmaz çıkmıştı bu fotoğrafta 4.5. Dakkadan sonradan o kırmızılıkta gitti alenen çift çizgiydi ama negatif çıkmıştı kanda 😊
Marshmellom cansu_dgn benimki daha belirgindi hatta adet olmama rağmen doktorla inatlaşıp Hcg testi yaptırmıştım sonuç negatif 🤣
Kubraylvc rumeysa_mom aaaa hemde kaset test şaka gibi hadi erken gebelik testlerine alışkınız da kaset test çok şaşırdım
rumeysa_mom Kubraylvc bir de beni düşün öbür gün resmen bir hayal kırıklığı oturup ağlamak istedim resmen 🤦🏻♀️😂
rumeysa_mom Kubraylvc sonrasında olmuştum bu bayaa önceden olan bir test şuan bir şey yok halen bebek haberi bekliyoruz ama yok maalesef 🥲
Ozlem3737 cansu_dgn benimde böyle oldu bu testlerde mutlaka çıkıyormuş daha belirgin olursa hamilelik olurmuş Birde ben başka bir testi regliylen yapmıştım pozitif çıktı kan verdim negatif tövbe dedim bi daha test yapmam
babysmomy Ebaki evet kanda negatifi görünce şok olmuştuk ama zaten planlı gebelik değildi üzülmedik yani isteyipte hevesinin kursağında kalması çok kötü büyük vebal nasıl böyle olur bilemedim
DENIZ_55 cansu_dgn böyle sitrese gireceğine kan ver daha doğru sonuç alirsin ben oyke yaptim öğrenince test yaptım hatıra olarak saklayacagim
Marshmellom cansu_dgn bir gebenin günlüğü sayfasından ovulasyon testi almıştım onun yanına koymuşlar kaset test hemde 2 kere farklı aylarda gösterdi yakancı pozitif