umut0808 arsveuras doktor erken daha dedi bakmadı cinsiyete devlet işte salıyo başından muayenede tek kelime bile etmiyo değiştircem zaten doktoru
biryildiz42 Hamileannem benlm cinsiyet henüz belli değil 16+4 haftalığım rica etsem bakar mısnız sizin usg benziyor mu çünkü erkek olmasını istiyorum bir kızım var 😂 tabi önceliğim sağlıklı hayırlı evlat olması ❤️
biryildiz42 arsveuras ben 16+4 cinsiyet belli değil usg bakar mısınız acaba sizin erkek ise benziyor mu diye 😂 biz kızım var bu erkek olsun istiyorum
MSG_ Bende 15+0ım 👯♀️👯♀️ hâla bizim cinsiyetimiz belli olmadı, daha kontrolümüze de 2 hafta var 🥹 umarım hepimiz sağlıklıca bebeklerimize kavuşuruz 🥰🥰
arsveuras Teacherr ya ciddi mi o zaman sana da hayırlısı olsun inşallah. Bi kız bi erkek dedik nasibimiz buymuş . Allah’ıma şükür olsun. Erkolarımız canımız 😂😍🧿
Mrtbrv biryildiz42 canım sankı erkek gıbı emin olamadım ama ya. Benimkide durusu boyle ydı yuz ustumu durmus oluyorlar boyle
biryildiz42 Mrtbrv inşallah öyledir ya doktor iki kere kıza benzetti çok uğraştı görmek için ama göremedi. Bir kızım var Buda erkek olsun istiyorum 5 Eylül de gideceğim netleşecek. Sizin de böyle yüz üstü mü duruyordu devamlı
biryildiz42 Hamileannem ay inşalllah öyledir domtor iki kere kıza benzettim dedi yarım saat uğraştı görmek için ama göremedi sakın hazırlık yapma göremedim sadece benzettim net değil dedi bende net olmayınca erkek olduğunu hissediyorum 😂 nereye attın profilin demi canım
biryildiz42 Hamileannem ay benlmkinşn aynısıııııı 😂 ya inşallah benlm de erkektir sağlıkla gelsinler ❤️ ben acı ve ekşi şeyler çok tüketiyorum sende öyle misin
Hamileannem Hamileannem 15 teyitlendi benimkide göstermedi çok zor gösterdi ozele gitmiştim öğrenmek icin
Hamileannem biryildiz42 ben çok meyveye düştüm turşu çok yiyordum şu an meyve sadece yemek bile yiyemiyorum
Mrtbrv biryildiz42 benım ilk bebegıme 6 aya kadar kız dendi sonra erkek dedı vala üstelik özel kız dıyrodu bilemediler devlette kesinleşti. Evet suan 14 haftalık oldum 12 haftalıklen gıttım boyle duruyordu bana cinsiyet için bısey demedı ama