Begumucer Kızlar 15+5 günlük hamileyim. Dünden beri feci baş ağrım var minoset kullanıyorum hiç bir fayda yok bide üzerine kusmalar eklendi kusmalarım bulantılarım geçmişti şimdi bir lokma birşey yiyim geri çıkartıyorum neden böyle oldu anlamadım 😥
Begumucer Sila7166 Evet ilk baştan beri vardı yeni kesilmişti şimdi tekrar başladı üstüne birde baş ağrısı migren rahatsızlığım eklenince daha kötü oldu 😥
Sila7166 Begumucer benimde migrenim tutunca migdem bulaniyo bence normladir yani cok sukur bebegim iyi bol bol dinlenmeye calis
Sila7166 Begumucer yada acili arayip sor canim durumunu anlat onlar ne derse ona gore davranirsin bence ben en ufak biseyde hemen acili ariyorum ordaki ebelere baglaniliyo onlarda saolsunlar yardimci oluyolar
Sila7166 Begumucer evet. Yani ben oyle yapiyorum yurt disindanim oyle oluyo ama bence trde de aynidir diye tahmin ediyorum
EsrAlmila Canım benim ya Allah yardımcın olsun öncelikle imkanın varsa istirahat et. Kussan bile yemeye çalış. 30.haftadayım hala midem bulantım var geçer gibi yapıyor geçmiyor ☹️ nexium diye bir hap verdi doktorum onun çok faydasını gördüm Bi sor doktoruna istersen