Sevilim Asumannn hayırlı olsun canım. Bende 2 aylık hamileyim. Bana da tahmini Doğum 3 eylül dedi doktor. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi☺
Asumannn Zeyyynneep yaaaa hepinize allah sağlıklı sihhatli kucağına almak nasip etsin.Ben o kadar acemiyim ki şaşkın şaşkın bakıyorum sadece
Asumannn Estur yaaaa hepinize allah sağlıklı sihhatli kucağına almak nasip etsin.Ben o kadar acemiyim ki şaşkın şaşkın bakıyorum sadece
Cihatim Bende 6+4m kizlar. Nasipse 13 eylul gozukuor. Yarin randewum war dua edin kalp atislarimizi duyalim 🤰
Asumannn Tugce3004 Cihatim Zeyyynneep şükür keseyi gördük daha 6 mm 4,5 hafta dedi doktor .Bende kanda pıhtılaşma varmış genetik teste çıkmıştı .Yarından itibaren tüm hamilelik boyunca Karından iğne yapacağım 🙁
Cihatim Cihatim canimm cok sukur bugun kesemizi kalp atisimizi bebegimizi gorduk. 6+5 Isteyen herkese Allahim nasip etsin ins. 🙏
Zeyyynneep Asumannn ah canım allah yardımcın olsun karnında iğne olmak ne demek çok iyi bilirim rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tugce3004 Asumannn geçmiş olsun canım bebeğin iyi olsun da bu dönemi de güzelliklerle atlatırsın inşallah 😇
melisers Ceren35 Bizde bebegimizin geldigi gunler de iliskimizde 8.yilimizi bitirmis olacagiz. 14 aylikta evliyiz. Birlikte buyuduk simdi aile oluyoruz cok sukur daha ne isteriz 😍