Gizemgok1234 28 haftalık hamileyim bebeğimin başı kanala girmiş aşırı bel ve kasık ağrısı yapıyo duramıyorum ağrıdan dün doktoruma gittim ama iğnedir serumdur ağrımı dindirmek için ama sadexe hafifletti eve gelince yine arttı başına gelen varmı doğum olurmu
Betul_ela0 Gizemgok1234 Benimde aynı haftada şiddetli bi bel ağrısı ile hastaneye gittim tabi Ben birazda hastaydım ama ben ilk defa böyle bi acı hissettim ağlıyordum artık serum vs verdi doktor iyi geldi 2-3 gün devam etti ve geçti doktorunuza görünün eğer bi sıkıntı yoksa soğuk almış olabilirsiniz artık o haftalardan sonra daha çok dikkat etmemiz gerekiyor
Meltemm21 Gizemgok1234 29+2 haftalık hamileyim bende ara ara belime sancı giriyor ve vajinamda çok şiddetli bir ağrı var sürekli Olmuyor ama olunca da ölüyorum sanıyorum doktoruma sorduğumda bebek büyüdüğü için dedi ama gerçekten zor
Gizemgok1234 Betul_ela0 soğuk alcak bişi yapmadım zatn ağrılı geçiyo diye çok dikkat ediyofum ağrılar devam ederse doğumuda tetikler dedi doktorum
Gizemgok1234 Mery6619 sancı çıktı nst de suan bile aşırı agrım var ve karnım taş gibi belim ayrılıyo sanki
Mery6619 Gizemgok1234 tekrar gittiniz mi dr a gitmediyseniz mutlaka gidin gereken tedavi uygulanır gözetim altında olursunuz
Mery6619 Gizemgok1234 bende ondan dolayı dra gidin diyorum ya haftanız küçük. Sanciniz falan varsa tedavi uygulanır. Eğer simdide sancı çekiyorsanız servikal uzunlugunuz kisaliyordur.