melisa1311 Kızlar 8 aylık hamileyim oluşan çatlaklarım var gitmesi için ne yapmalıyım ne sürmeliyim sizce çatlaklar tazeyken
Ceycey1881 melisa1311 canim catlak olmadan önce yag surmen gerekiyordu olduktan sonra sadece lazerle islem yapiliyor diye biliyorum. Bende 36+,4 teyim gobegime yag soluruyodum catlamadi ama bacaklarima surmuyodum bir baktim onlar çatlamış
Tugceaker melisa1311 canm bende 13 haftalık hamileyim bende başlıcam yağ kullanmaya bio oil öneriyolar genel olarak
Tugceaker melisa1311 ama çatlayan yerler için bişi yapamaya bilirsin bende yapamıyorum ilk hamileliğimden kalma çatlaklarım
melisa1311 Ceycey1881 yağda kullandım nemlendirici Hindistan cevizi kantaron yağı ama yine de çatlamışım
Ceycey1881 melisa1311 bazi seyler gerçekten vücudun yapısıyla da alakali canim ya. Benim arkadaşımda hic bir sey kullanmadi cokta kilo aldi ama sıfır çatlak. Ben 4 kg aldim sadece göbeğim var bebek zaten 3 kg ama yinede bacaklarimda çatlak var.
Tugceaker melisa1311 sıkılaştırıcı pek işe yaramıyo gibi bende kullandım ama nıveanın kini hiç sıkılaşmadım
Tugceaker melisa1311 orası öyle güzellik salonlarında onarım yapılıyo ama fiyatı ne gerçekten işe yararmı