Flanoz Selam kızlar Sezaryan sonrası süt arttırmak için e bebekte satılan malt içeceğini deneyen oldu mu? Süt arttırdığını söylüyor çoğu kimse. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Bunun dışında neler önerirsiniz
Ceycey1881 Flanoz canim bebim gorumcem de sezeryan olmusti ve dedigin malti kullanmisti memnun kalmıştı.Bestlak önerdi kuzenlerim sut gelmesi için. Humana rezene çayın onermislerdi.
Mti2209 Flanoz bol bol emzirme ve suyla herhangi bir içeçeğe ihtiyacınız olacağını sanmıyorum 🌸 Ayrıca yüksek şeker içerdiğinden dolayı kısa zaman içinde çok fazla kilo almıştı bir tanıdığım . Daha doğal şeylere yönelenibilirsiniz .
48lipastelboya Flanoz ben kullanmıştım çok faydası oluyor süt için ama çok kilo aldırıyor pekmezli su gibi tadı kalorisi çok yüksek
12_annee Flanoz e bebekten hümana still tea süt artırıcı çayını almıştım sezeryanli olduğum için sütüm inmemiş o çayla sütüm arttı
Ceycey1881 Flanoz rica ederim ve canim bilgin olsun bana yemeklere kimyon koy demislerdei bebekte gaz sancisi olmasin diye bende zaten her yemege kimyon koyuyorum diye sorun yok benim icin ama eger sen koymuyorsan onuda dene bi istersen. Ben daha 36+4 teyim ama aktardan rezene almıştım trendyoldan orada ki yorumlarda da süt gelmesi için çoğu kişi kullanmış ve memnun kalmış.
aslanbeyy Evet memnunum , şeker oranı yüksek şekerli şeyler sevmiyorsanız yeşil olanını öneririm mavi şekerli biraz. 12 al 6 öde kampanyaları oluyor o zaman alıyorum Ekstra bestlak , solgar , dut çayı da denemelisiniz☺️
Flanoz bonik iki seçeneği var bi tanesi stevia ile tatlandırılmış diğeri normal sanırım ama içinde mutlaka şeker vardır paketli gıda sonuçta
48lipastelboya Flanoz bence de çünkü o dönem verdiğim kiloyu fazlasıyla geri aldım Onun yerine bol su güzel beslenme ayrıyeten boza öneririm boza çok güzel süt arttırıyor
Flanoz 12_annee kimyonlu rezene görmüştüm ebebebkte ondan da gaz için fayda görenler olmuş. O zaman bol su içmeli süt için
Minnaksever Flanoz ben icemedim onları aşırı şekerli ve tadı bira gibi zorla bı kaç tane içtim ama fayda da görmedim 🥲 Solgar brewers yeast vitamini tavsiye ederim