Beheheh Kızlar doğum yapalı 2 gün oldu sezaryanla oldu gaz çıkaramadım hala ve karnım hala şiş ve inanılmaz ağrı yapıyor ne yapmalıyım geçmezse yarın doktora gidicem ama şuan uyuyamıyorum ağrıdan
Twobabymom2 Beheheh canım bol bol yürüyüş ya ve su tuket ayrriyetten de annem bana kimyon çayı yapardı kimyon su az şeker koyar kaynatir süzer verirdi gaz için çok iyi oda
Elif578 Beheheh geçmiş olsun ablama hemşire tost ye demişti ondan sonra çıkarabilmişti bizde şaşırdık ama çıkardı yani 🙈
Hulo2105 Beheheh kayısı hoşafı su ve yürüyüş başka çaresi yok. Ben hemmen hoşaf içtim 5.saatte çıktı hatta 2. Gün büyük wc mi bile yaptım
Beheheh Twobabymom2 yapıyorum yürüyüş ama olmuyor karnım daha doğum etmemiş gibi çok acı çekiyorum ya çıkarsam rahatlicam
Twobabymom2 Beheheh kimyon çayını da denenbi canım inşallah faydasını görürsün arkadaşlarinndddigi gibi kayısı hoşafı da iyi gelir
Zeynepbera Kuru kayısıdan orta şekerli bir komposto yapıp tüketin bende öyle yapmıştım ameliyattan 12 saat sonra tuvalete çıkabilmiştim